MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στη φυλακή για ένα χρόνο 30χρονος και 37χρονος. Έφτασαν στην Κύπρο με παράνομα χάπια

Advertisement

Sponsored by exness

Στη φυλακή για ένα χρόνο 30χρονος και 37χρονος – Έφτασαν στην Κύπρο με παράνομα χάπια – Οι δυο συνελήφθησαν στις 19 Νοεμβρίου 2019

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης ενός έτους σε δύο πρόσωπα, ηλικίας 30 και 37 ετών, αφού τους βρήκε ένοχους ύστερα από δική τους παραδοχή στην κατηγορία της παράνομης προμήθειας, εισαγωγής και κατοχής ελεγχόμενων φαρμάκων.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 19 Νοεμβρίου 2019, τα δύο πρόσωπα, από την Ινδία, ηλικίας, 29 και 36 ετών κατά τον επίδικο χρόνο, έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας από χώρα του εξωτερικού.

Κατά τον έλεγχο των αποσκευών τους, εντοπίστηκαν στις αποσκευές του 36χρονου τρεις συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 2,925 χάπια, τα οποία πιστεύεται ότι πρόκειται για φάρμακα, που εντάσσονται στην κατηγορία των ελεγχόμενων φαρμάκων.

Στις αποσκευές του 29χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 998 παρόμοια χάπια.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ με την ολοκλήρωση των εξετάσεων της Αστυνομίας, η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και οι δύο Ινδοί κρατήθηκαν στις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal