MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στη φυλακή διαβόητος ληστής χρυσοχοείων τέσσερα χρόνια μετά…

Advertisement

Sponsored by exness

Στη φυλακή τέσσερα χρόνια μετά σε διαβόητη ληστή χρυσοχοείων – Εντοπίστηκε στη Βρετανία – Παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη – Είχε διαφύγει στο εξωτερικό μετά την τελευταία του «δουλειά» σε χρυσοχοείο της Λεμεσού τον Αύγουστο του 2012

Advertisement

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στη Λεμεσό στις 6 Απριλίου του 2016, παραπέμφθηκε σήμερα 29χρονος από την Πολωνία, ο οποίος αποτελεί μέλος σπείρας που τον Αύγουστο του 2012 «χτύπησε» σε χρυσοχοείο που βρίσκεται στην παραλιακή Λεμεσό.

Εναντίον του 29χρονου που είχε συνδεθεί επιστημονικά με την ένοπλη ληστεία εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα  σύλληψης και μόλις πρόσφατα εντοπίστηκε στη Βρετανία, όπου μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, τον παρέλαβαν και τον έφεραν στην Κύπρο.

Η ένοπλη ληστεία και η άγρια επίθεση στον ιδιοκτήτη…

Η ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2012. Τρία άγνωστα πρόσωπα μπούκαραν στο χρυσοχοείο που βρίσκεται στην παραλιακή οδό της Λεμεσού και υπό την απειλή πιστολιού επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον ιδιοκτήτη ο οποίος αντέδρασε με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση.

Ο 29χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ημέρα της δίκης του. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΨΑΧΝΕΤΑΙ

ShootandGoal