MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στη δημοσιότητα η επιστολή Νουρή προς Φαίδωνος. «Μετωπική σύγκρουση» με φόντο την κατάρρευση μπαλκονιών

Advertisement

Sponsored by exness

Στη δημοσιότητα η επιστολή Νουρή σε Φαίδωνος – Μετωπική σύγκρουση για κατάρρευση μπαλκονιών

Χωρίς τέλος η αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και του Υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Νουρή, με αφορμή την κατάρρευση μπαλκονιών σε διάστημα μερικών ημερών στην Πάφο.

Advertisement

Μετά τη νέα ανακοίνωση-απάντηση του Δημάρχου Πάφου στην οποία αποδίδει βαρύτατες ευθύνες στον Υπουργό Εσωτερικόν για την «αποτυχημένη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος, το οποίο διασυνδέεται και με τη χρήση ακατάλληλων οικοδομών από αιτητές πολιτικού ασύλου και μετανάστες», ο Υπουργός Εσωτερικών δίνει στη δημοσιότητα τη επιστολή που απέστειλε στον Φαίδωνα Φαίδωνος.

Στην εν λόγω επιστολή ο κ. Νουρής ζητά από τον κ. Φαίδωνος να λάβει ενημέρωση για τα μέτρα που έχει λάβει ως αρμόδια αρχή στο πλαίσιο των εξουσιών και αρμοδιοτήτων του για χειρισμός του θέματος σε σχέση με τις εν λόγω οικοδομές.

Δείτε αυτούσια την επιστολή:

Υπενθυμίζεται πως στη χθεσινή του ανακοίνωση ο κ. Φαίδωνος υποδεικνύει πως «ως θέμα αρχής, δεν υπάρχει καμιά εξουσία στον Υπουργό Εσωτερικών να ζητεί ενημέρωση για ενέργειες του Δήμου και, αντί τούτου, καλό θα ήταν να εγκύψει στις ενέργειες που θα πρέπει ο ίδιος και το Υπουργείο να λάβουν για να δοθούν στους Δήμους τα αναγκαία εφόδια για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.»

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network