MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στη δικαιοσύνη το διπλό φονικό… Στο εδώλιο οι «4» από 13/6

Advertisement

Sponsored by exness

Καταχωρήθηκε στο Δικαστήριο η υπόθεση του διπλού φονικού του Στροβόλου που συγκλόνισε το παγκύπριο – Στο εδώλιο Τζιωνής και οι άλλοι τρεις αντιμέτωποι με 14 συνολικά κατηγορίες – Βαρύτατο το κατηγορητήριο – Φόνος εκ προμελέτης η πιο βαριά κατηγορία – 13 Ιουνίου η έναρξη της δίκης

Advertisement

Με την ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου η στυγερή υπόθεση της διπλής δολοφονίας του Στροβόλου με θύματα τον Γεώργιο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγο του Ντίνα Σεργίου οδηγείται ενώπιον της δικαιοσύνης. Η έναρξη της δίκης ορίστηκε για τις 13 Ιουνίου 2018.

Λοίζος Τζιωνής, η 21χρονη συμβία του, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του και ο 22χρονος συνεργός του θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Ο φάκελος της υπόθεσης παρουσιάστηκε χθες στη Νομική Υπηρεσία και δόθηκαν οδηγίες όπως καταχωρηθεί στο δικαστήριο, για παραπομπή και των τεσσάρων συλληφθέντων στο Κακουργιοδικείο.

Η λαμβάνει χώρα σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα δικαστηρίου, στην παρουσία και πολλών συγγενών των τεσσάρων.

Η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής ζήτησε όπως οι τέσσερις παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης.

Στο μεταξύ, ενώπιον του Δικαστηρίου ακούστηκε ότι στα κορδόνια των παπουτσιών του Τζιωνή που εντοπίστηκαν στη σκηνή του εγκλήματος βρέθηκε το DNA της 21χρονης συμβίας του. Η 21χρονη παραδέχεται ότι η ληστεία σχεδιάστηκε στην παρουσία της και πως άκουσε τον Τζιωνή να λέει πως αν χρειαστεί θα σκοτώσει. Σε παραδοχή ότι βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της διοργάνωσης της ληστείας προέβη και ο ετεροθαλής αδελφός του Τζιωνή.

Σύμφωνα με την συμβία Τζιωνής και συνεργός πριν τη διάπραξη του εγκλήματος έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Υπέδειξε μάλιστα και καθρέφτη με τον οποίο έκαναν χρήση κοκαΐνης.

Στο μεταξύ ο δικηγόρος της 21χρονης ζήτησε όπως η πελάτισσα του απομακρυνθεί από τον Τζιωνή για λόγους ασφαλείας με τον Δικαστή να απαντά ότι όσο βρίσκονται εντός της αίθουσας του δικαστηρίου δεν κρίνεται απαραίτητο.

Μετά τη διακοπή και επανέναρξη της διαδικασίας, ο δικηγόρος της 21χρονης έλαβε το λόγο, αφήνοντας κάποιες αιχμές για τον τρόπο αντιμετώπισης της πελάτισσας του.

Διακόπηκε ξανά η διαδικασία ώστε ο Δικαστής να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό.

Με 14 κατηγορίες…

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις κρατούμενοι αφορούν φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία για φόνο, συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, ληστεία, νυχτερινή διάρρηξη και κλοπή, είσοδος ενόπλου με σκοπό την κλοπή, είσοδο στην οικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, απαγωγή και απαγωγή με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και αυτουργία.

Οι ανακριτές αναμένεται να ζητήσουν την ανανέωση του διατάγματος κράτησης και των τεσσάρων κρατουμένων.

Στο μεταξύ, σύμφωνα και με δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, ο Τζιωνής εξετάστηκε από ψυχίατρο, προφανώς κατόπιν αιτήματος του ίδιου, ο οποίος αποφάνθηκε ότι είναι καλά και μπορεί να παρακολουθήσει τη δικαστική διαδικασία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network