MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στέλνει επιστολή σε Υπ. Παιδείας για Παγκύπριες και για εξετάσεις τετραμήνων η ΟΕΛΜΕΚ. «Αρκετές εκκρεμότητες…»

Advertisement

Sponsored by exness

Επιστολή για Παγκύπριες και για εξετάσεις τετραμήνων, θα αποστείλει στο ΥΠΠΑΝ η ΟΕΛΜΕΚ – Ακόμα αναμένουν οδηγίες, δηλώνει ο Θέμης Πολυβίου

Επιστολή που θα αφορά τις Παγκύπριες Εξετάσεις και τις εξετάσεις τετραμήνων, θα αποστείλει στον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομο Προδρόμου, η ΟΕΛΜΕΚ, σύμφωνα με δηλώσεις στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων , του Προέδρου της Οργάνωσης Θέμη Πολυβίου.

Advertisement

Σε ερώτηση πώς κυλά μέχρι στιγμής η επιστροφή των μαθητών στις σχολικές μονάδες, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ είπε ότι είναι ομαλά τα πράγματα.

«Το πρόβλημα είναι ότι ακόμη δεν ξεκαθαρίστηκαν οι οδηγίες για τις εξετάσεις και γι΄ αυτό και θα ετοιμάσουμε μια επιστολή προς τον Υπουργό που να του λέμε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουν, να ξεκαθαρίσουν τα ονόματα των μαθητών για να μπορούν να μπουν οι επιτηρητές. Ακόμα δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία που αφορά τα ειδικά Κέντρα που θα λειτουργήσουν. Τέτοια προβλήματα υπάρχουν. Οπότε αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτά τα προβλήματα», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Πολυβίου είπε ότι στα γυμνάσια εξελίσσεται κανονικά η κατάσταση και πρόσθεσε ότι «περιμένουμε να ξεκαθαρίσει το θέμα το τι θα γίνει με τις απουσίες, διότι έχει ληφθεί απόφαση ότι θα περάσουν όλα τα παιδιά, αλλά στην εγκύκλιο που έχει σταλεί γράφει ότι για το θέμα των απουσιών θα εφαρμοστεί η νομοθεσία».

«Και θέλουμε να ξέρουμε τι θα γίνει με τις απουσίες, για παράδειγμα που ήταν κατ΄οίκον εκπαίδευση. Θα λογιστούν ή θα είναι μόνο οι απουσίες που αφορούν τη ζωντανή παρουσία; Όλα αυτά είναι εκκρεμότητες», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο κ. Πολυβίου είπε ότι «πιστεύουμε ότι μέχρι αύριο ή το αργότερο Δευτέρα, Τρίτη, οι εκκρεμότητες και για το γυμνάσιο και για το λύκειο πρέπει να είναι ξεκαθαρισμένες».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ

ShootandGoal