MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στέλνει 150 αρχεία με φωτογραφίες και 45 σελίδες ανάλυση για κύκλωμα μαστροπείας ο Γκιώνης. Επικοινώνησε με Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Σήμερα ενημερώνει αστυνομίας για το κύκλωμα μαστροπείας ο Ηλίας Γκιώνης – Απάντησε σε μήνυμα στην αστυνομία και επιβεβαιώνει ότι θα στείλει τα στοιχεία – Έκανε νέα ανάρτηση και διευκρινίζει ότι θα αποστείλει 150 αρχεία φωτογραφικού υλικού και 45 σελίδες ανάλυσης – Στην αστυνομία έφτασε το mail γύρω στις 3:30

Πριν αποστείλει τα στοιχεία στις Ελληνικές και Κυπριακές αρχές για το κύκλωμα μαστροπείας με πλοκάμια όπως αναφέρει και στην χώρα μας, επανέρχεται με νέα ανάρτηση ο Ηλίας Γκιώνης, ενημερώνοντας ότι αυτά θα σταλούν σήμερα.

Advertisement

Συγκεκριμένα ο Ελλαδίτης ακτιβιστής με νέα του ανάρτηση ενημερώνει ότι θα αποστείλει 150 αρχεία φωτογραφικού υλικού και 45 σελίδες ανάλυσης.

Τονίζει ότι θα συνεχίζει να διερευνά και άλλα στοιχεία που το κοινοποίησαν πολίτες.

Πάντως μέχρι στιγμής η Κυπριακή αστυνομία δεν έχει λάβει ακόμη οποιοδήποτε υλικό, ενώ όπως ανέφερε στη Cyprus Times αρμόδια πηγή σήμερα ο ακτιβιστής νωρίς το απόγευμα επικοινώνησε με τις αρχές μέσω μηνύματος και τους ενημέρωσε ότι θα στείλει τα στοιχεία που ζητούν χωρίς να προσδιορίσει το χρονικό διάστημα που θα το πράξει.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times ήδη το mail έχει φτάσει στα χέρια της Κυπριακής Αστυνομίας γύρω στις 15:30.

Αυτούσια η ανάρτησή του:

Εχθές το βράδυ τελείωσα την αρχειοθέτηση όλων των στοιχείων.

Η παρουσίαση που στέλνω σήμερα στις αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου έχει μέσα 150 αρχεία φωτογραφικού υλικού και 45 σελίδες ανάλυσης.

Μου πηρε τρεις μέρες να τα αρχειοθετήσω σωστά μαζί με όλα τα στοιχεία που δεν είχα κοινοποιήσει δημόσια.

Για όσα άτομα αναρωτιούνται γιατί το ξεκίνησα όλο αυτό μέσα από το ινσταγκραμ είναι γιατί δίνοντας ένα στοιχείο στον κόσμο, αυτός μου έστελνε 10 πίσω.

Τις τελευταίες τρεις μέρες είχα παγώσει την διερεύνηση των νέων στοιχείων που ο οι ντόπιοι πολίτες της κάθε περιοχής μου έστελναν, την οποία συνεχίζω από σήμερα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network