MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

#StandByGreece: Η γέφυρα αγάπης για την Αττική συνεχίζεται… (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Η γέφυρα αγάπης συνεχίζεται… Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεγάλος Ραδιομαραθώνιος «#StandByGreece» που έχει ως στόχο τη στήριξη των συνανθρώπων μας που πλήγηκαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα. 

Advertisement

Το έναυσμα δόθηκε στις 6 το πρωί από το ραδιοθάλαμο του Τρίτου Προγράμματος του ΡΙΚ, εκεί όπου έχει ξεκινήσει μία μαραθώνια εκπομπή στην οποία φιλοξενούνται, μεταξύ άλλων δημοσιογράφοι διάφορων μέσων μαζικής ενημέρωσης που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Όλοι σήμερα γίνονται μία γροθιά για τους πληγέντες της Αττικής και ιδιαίτερα για τα μικρά παιδάκια που βίωσαν τον πύρινο εφιάλτη και τις συνέπειες του.

Από την πρώτη στιγμή το «τσουνάμι» αλληλεγγύης και αγάπης εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες. Έτσι πέραν από τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που έχουν σταλεί από την Κύπρο προς την Ελλάδα, τώρα καλούνται όσοι επιθυμούν και μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά αυτή τη στοχευμένη ενέργεια που έχει ως στόχο να μαζευτούν χρήματα για την ανοικοδόμηση σχολείου ή ορφανοτροφείου σε πληγείσα περιοχή.

Η όλη εκδήλωση και εκστρατεία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού με τη στήριξη όλων των ΜΜΕ, μεταξύ αυτών και η MC Media, των δύο μεγαλύτερων τραπεζών στην Κύπρο, ΜΚΟ, επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση και συναυλία για τη συλλογή χρημάτων στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, δίπλα από τη Βουλή.

Κατά την εκδήλωση, η οποία θα αρχίσει στις 17.00  και θα ολοκληρωθεί στις 23.00, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη συμμετοχή αφιλοκερδώς της Άννας Βίσση, του Αντώνη Ρέμου και των κυπριακών συγκροτημάτων The Fuse, The Boots, Theo and Alex, On Tour, Cashiers και Neon Knights, σύμφωνα με σχετική δελτίο Τύπου.

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν, ωστόσο στο χώρο θα συγκεντρώνονται χρήματα, μέσω εισφορών στο περίπτερο του Hope for Children, ενώ θα πωλούνται ποτά και τρόφιμα, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν στο Hope for Children για την ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για τα παιδιά ενός ορφανοτροφείου, ενός πάρκου ή ενός σχολείου, που θα συγκεκριμενοποιηθεί σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα.

Κουπόνια αξίας €1, €2, €3 θα αγοράζονται από τα σημεία πώλησης και θα εξαργυρώνονται στα περίπτερα του συναυλιακού χώρου ενώ εισφορές θα γίνονται και στο περίπτερο του Hope for Children.

Ταυτόχρονα από την Τρίτη έως και την Παρασκευή 3 Αυγούστου, από τα υποκαταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας και της  Τράπεζας Κύπρου, οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τη συνεισφορά τους.

Αν με δέκα, πέντε ή ένα ευρώ, μπορούμε να συνδράμουμε στην ανακατασκευή ενός σχολείου, ενός πάρκου ή μιας παιδικής στέγης, ας το κάνουμε, παρακινούν οι διοργανωτές.

Την εκδήλωση προβάλλουν και προωθούν οι:

Digital Tree e-publishers

ΡΙΚ

ΑΝΤ1

Alpha Κύπρου

Sigma

TVone

Ο Φιλελεύθερος

Πολίτης

Cyprus Mail

ΙΜΗ

Sppmedia Group

Διάλογος

Αλήθεια

Super Sport FM

MC Media

Στη σκηνή θα ανέβουν οι:

(17:00 – 18:00) Theo & Alex

(18:00 – 19:00) On tour

(19:00 – 20:00) Cashiers

(20:00- 21:00) Neon Knights

(21:00 – 22:00) The boots

(22:00 – 23:00) The Fuse

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network