MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σταδιακή υποχώρηση της σκόνης και… πτώση της θερμοκρασίας

Advertisement

Sponsored by exness

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα παρατηρείται αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα αλλά… από το απόγευμα θα αρχίσει να αποχωρεί σταδιακά – Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας – Μεμονωμένες βροχές την Κυριακή, μέχρι και καταιγίδες τη Δευτέρα – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές κυρίως νεφώσεις, ενώ σταδιακά το απόγευµα θα καταστεί σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Παροδικά, στα προσήνεµα παράλια, θα πνέουν µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά στα παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα νότια και ανατολικά παράλια αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 10 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

«Χαλάει» ο καιρός από αύριο

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όµως σύντοµα θα παρατηρούνται σε αρκετές περιοχές παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες αργά το απόγευµα και το βράδυ δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να σηµειωθεί χιονόνερο ή χιόνι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Τη ∆ευτέρα περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να σηµειωθεί χιονόνερο ή χιόνι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω πτώση, κυρίως στο εσωτερικό.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όµως τοπικά θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

MVP Η ΦΡΙΝΤΑ

ShootandGoal