MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στα ύψη ο υδράργυρος… Κίτρινος συναγερμός από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία

Advertisement

Sponsored by exness

Και σήμερα στο «κόκκινο» ο υδράργυρος – Κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία – Αναλυτικά οι προβλέψεις

Advertisement

Εποχική χαµηλή πίεση και θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και παροδικά το απόγευµα στα νοτιοανατολικά, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 31 βαθµούς στα δυτικά και βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Κίτρινος συναγερμός

Σε έκτακτο δελτίο η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κίτρινο συναγερμό λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που θα παρατηρηθούν και σήμερα. Ο κίτρινος συναγερμός θα είναι σε ισχύ από τις 11.00 μέχρι τις 17.00.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες αναµένεται να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη ή και οµίχλη, και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά τις νυχτερινές όπως και τις πρώτες πρωινές ώρες, δυνατό να σχηµατίζεται τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση µέχρι τη ∆ευτέρα και µη αξιόλογη µεταβολή την Τρίτη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal