MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στα… ψηλά για την εποχή παραμένει η θερμοκρασία! Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός μέχρι και την Κυριακή

Advertisement

Sponsored by exness

Το «παλεύει» να… αλλάξει ο καιρός – Ανεβαίνει δειλά-δειλά η θερμοκρασία – Αυξημένες νεφώσεις μέχρι και ισχυρούς άνεμους στο «μενού» – Έρχεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας – Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Advertisement

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τοπικά, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αυξημένες νεφώσεις και… μέχρι 33 βαθμούς αύριο ο υδράργυρος

Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις, αλλά από νωρίς το απόγευμα, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αργότερα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά λίγο ταραγμένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 26 στα δυτικά παράλια γύρω στους 27 στα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί αρχικά μέτριοι, 4 μποφόρ αλλά αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά λίγο ταραγμένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι αρχικά μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη.

Μικρή άνοδος θερμοκρασίας μέχρι και την Κυριακή

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, παραμένοντας αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal