MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στα πολύ… βαθιά

Advertisement

Sponsored by exness

Πρώτη συνάντηση των ηγετών με την τριμερή στη Νέα Υόρκη – Μπαίνουν στα πολύ… βαθιά του Κυπριακού – Πρώτη, από μια σειρά τριών φάσεων που θα καθορίσουν την έκβαση της διαπραγμάτευσης

Advertisement

Η συνάντηση του Νίκου Αναστασιάδη με τον Μουσταφά Ακιντζί θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί, στην παρουσία Έσπεν Μπαρθ Έιντε. Πρόκειται για μια προπαρασκευαστική συνάντηση των συναντήσεων που θα ακολουθήσουν Θα καθοριστούν η θεματολογία, η ατζέντα και τα επόμενα ραντεβού.

Στην παρούσα φάση θα συζητηθούν τα κεφάλαια της Διακυβέρνησης, του Περιουσιακού, της Οικονομίας και της ΕΕ.

Στο αμέσως επόμενο στάδιο οι δύο ηγέτες αναμένεται να εισέλθουν στις λεπτομέρειες του Εδαφικού. Στη βάση της πρότασης της τουρκοκυπριακής πλευράς η συζήτηση θα γίνει σε διάσκεψη τύπου Καμπ Ντέιβιντ, στην Κύπρο ή το εξωτερικό Πρόκειται για κάτι που θα αποφασίσουν από κοινού οι δύο ηγέτες.

Στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας, και αφού ολοκληρωθεί η συζήτηση για όλα τα υπόλοιπα κεφάλαια, δεν αποκλείεται να καθοριστεί πολυμερής συνάντηση για τη σε βάθος συζήτηση του κεφαλαίου Ασφάλεια-Εγγυήσεις.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ενημερώσει τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για όλες τις εξελίξεις στο Κυπριακό, την Πέμπτη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network