MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στα… πάνω της θερμοκρασία! Αραιή σκόνη πλανιέται στην ατμόσφαιρα

Advertisement

Sponsored by exness

Έφθασε και ο Μάιος αλλά… ο καιρός παραμένει αναποφάσιστος! Μέχρι και 28 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος – Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα – Έρχονται βροχές και ίσως και καταιγίδα – Πτώση της θερμοκρασίας εντός της εβδομάδας – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Σήμερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, και στους 24 βαθμούς στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Κι αλλάζει πάλι ο καιρός

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, και σε περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network