MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στα «όπλα» το Καλό Χωριό Λάρνακας (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Διαμαρτυρία κατοίκων Καλού Χωριού για μη πραγματοποίηση βολής της Εθνικής Φρουράς – Στο πλευρό τους ο νέος Κοινοτάρχης  Φλουρέντζος (Βάκης) Θεοδώρου

Advertisement

Δυναμικά ξεκίνησε τα καθήκοντα του ως ο νέος Κοινοτάρχης Καλού Χωριού Λάρνακας ο Φλουρέντζος (Βάκης) Θεοδώρου. Λίγες μόνο ώρες μετά την εκλογή του νέου Κοινοτικού Συμβουλίου, τα ξήμερώματα ήταν στην πρώτη γραμμή, στο Πεδίο Βολής Καλού Χωριού, μαζί με κατοίκους για να εμποδίσουν προγραμματισμένη βολή της Εθνικής Φρουράς.

Κάτοικοι του Καλού Χωριού συγκεντρώθηκαν το πρωί και πορεύτηκαν με αυτοκίνητα στο Πεδίο Βολής. Η παρουσία τους ήταν αρκετή για να σταματήσει η προγραμματισμένη βολή.

15657821_10154290779564422_1837181494_o

Ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης είχε δηλώσει ότι το Υπουργείο του μελετά την παροχή αντισταθμιστικών έργων στις Κοινότητες που γειτνιάζουν με πεδία βολής.

Ο Φλουρέντζος (Βάκης) Θεοδώρου εξασφάλισε το 50.6% των ψήφων, έναντι του ανθυποψηφίου του Αλέξανδρου Σάντη ο οποίος έλαβε 49.4%. Ο κος Θεοδώρου κατήλθε ως ανεξάρτητος, με στήριξη από την «Ανεξάρτητη Φωνή, Αξιόπιστη Αλλαγή».

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network