MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στα ίχνη μάρτυρα-κλειδί για τη δολοφονία Ευαγγέλου πριν 24 χρόνια στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Ψάχνουν μάρτυρα-κλειδί για την άγρια δολοφονία του Μιχάλη Σάββα -Ευαγγέλου πριν από 24 χρόνια στην περιοχή του Lady’s Mile στη Λεμεσό – Βρίσκεται στα ίχνη του η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων – Τα νέα αποτυπώματα και το DNA στο αποτσίγαρο

Απαντήσεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του Μιχάλη Σάββα Ευαγγέλου, που δολοφονήθηκε πριν από 24 ολόκληρα χρόνια, σε ηλικία 25 ετών στη Λεμεσό, αναζητεί η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, που θεωρεί ότι βρίσκεται στα ίχνη προσώπου που γνωρίζει για το άγριο έγκλημα.

Advertisement

Ο Μιχάλης Σάββα Ευαγγέλου γνωστός τότε ως «Μιχαλούι», βρέθηκε στις 7 το πρωί της 25ης Ιουνίου 1998 νεκρός στο αυτοκίνητο της κοπέλας του, έξω από το γήπεδο Ζακακίου στην περιοχή του Lady’s Mile. Θα την αρραβωνιαζόταν την επόμενη Κυριακή.

Δέχτηκε 27 μαχαιριές. Πριν πέσει νεκρός φαίνεται πως πάλεψε με τον δράστη.

«Υπάρχει ένα αυτοκίνητο με έναν νεκρό μέσα» ανέφερε η πληροφορία που είχε φτάσει στην Αστυνομία, από πρόσωπο που εντόπισε εκείνο το πρωινό το άψυχο σώμα του.

Η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του άτυχου νεαρού, βρισκόταν στα συρτάρια της Βρετανικής Αστυνομίας ως ανεξιχνίαστη. Τον Ιούνιο του 2021, άνοιξε ξανά ο φάκελος, με τους ανακριτές να εντοπίζουν όπως φαίνεται σημαντικά τεκμήρια. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν 5 νέα σετ αποτυπωμάτων στον τόπο του εγκλήματος καθώς και DNA σε αποτσίγαρο το οποίο είχε βρεθεί στο πίσω κάθισμα του οχήματος του θύματος, κάτι που τότε λόγω και της έλλειψης τεχνολογικών μέσων δε μπορούσε να εντοπιστεί.

«Η υπόθεση συνεχίζεται διότι υπάρχει ένας μαρτύρας-κλειδί τον οποίον ευελπιστούμε ότι θα τον εντοπίσουμε» δήλωσε στην τηλεόραση του Alpha ο Ανώτερος Υπαστυνόμος των Β.Β, Πανίκος Παναγή.

Το πρόσωπο-κλειδί όπως εκτιμούν οι αρχές των Βάσεων φαίνεται να σχετίζεται με το αποτσίγαρο και δεν έχει απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την Αστυνομία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network