MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στα €36 τον τόνο η τιμή για την επεξεργασία απορριμμάτων στον ΟΕΔΑ Κόσιης

Advertisement

Sponsored by exness

Στα 36 ευρώ τον τόνο από 54 που ίσχυε μέχρι πρόσφατα, μειώθηκε η τιμή για την επεξεργασία απορριμμάτων στη Μονάδα Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης και Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΟΕΔΑ) Κόσιης.

Advertisement

Η νέα τιμή τροποποιήθηκε ύστερα από τη Συμπληρωματική Συμφωνία που υπεγράφη χθες στο Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λάρνακας – Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «τη συμφωνία υπέγραψαν εκ μέρους του Συμβουλίου Εκμετάλλευσης Χώρων Διάθεσης ή Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων Επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου και Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης, εκ μέρους του Συμβουλίου Εκμετάλλευσης Χώρων Διάθεσης ή Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων Επαρχίας Λευκωσίας ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Σωτήρης Κυριάκου, εκ μέρους της Κοινοπραξίας ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ Α.Ε. – CYBARCO PLC ο Γιώργος Σκουτερόπουλος και εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας η Γενική Διευθύντρια του ΥΓΑΑΠ Ολυμπία Στυλιανού».

Προστίθεται ότι «η διαδικασία ετοιμασίας της Συμπληρωματικής Συμφωνίας σχετικά με την ΟΕΔΑ Κόσιης έτυχε νομοτεχνικού ελέγχου και εγκρίθηκε από την ΚΕΑΑ».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η τιμή μονάδας για την κατηγορία των σύμμεικτων απορριμμάτων με τη Συμπληρωματική Συμφωνία τροποποιείται σε € 36/τόνο από €54,80/τόνο που ίσχυε με την προηγούμενη συμφωνία για όλες τις ποσότητες που θα τύχουν επεξεργασίας κατά την εναπομείνασα περίοδο λειτουργίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network