MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στα χέρια της Αστυνομίας οι δυο συλληφθέντες από τις ΒΒ για σωρεία αδικημάτων

Advertisement

Sponsored by exness

Πρόκειται για 39χρονο και 35χρονο, οι οποίοι παραδόθηκαν το απόγευμα σήμερα, στην Αστυνομία Κύπρου. Αμφότεροι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι δύο είχαν συλληφθεί από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, το πρωί της 26ης Ιουλίου, μετά από επεισοδιακή καταδίωξή τους, στη Λεμεσό, από μέλη της Αστυνομίας Κύπρου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.45π.μ. της ίδιας μέρας, μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα δύο πρόσωπα, να κινείται ύποπτα σε δρόμο της Λεμεσού. Οι αστυνομικοί, έκαναν σήμα στον 39χρονο οδηγό του οχήματος, να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το όχημα, με σκοπό να το ανακόψουν για έλεγχο. Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι την περιοχή Τραχωνίου, έδαφος Βρετανικών Βάσεων, όπου γύρω στις 6.05π.μ., το ύποπτο όχημα συγκρούστηκε με αστυνομικό όχημα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι και οι δύο επιβαίνοντες να συλληφθούν από μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων.

Σε έρευνα που ακολούθησε από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος ένα ρόπαλο, ένα σουγιάς και ένα μαχαίρι, τα οποία κατασχέθηκαν ως τεκμήρια. Στον οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος νάρκοτεστ, με θετικό αποτέλεσμα.
Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network