MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στα «χαρακώματα» «κυβέρνηση» και συντεχνίες στα κατεχόμενα

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό την σκιά της διαιωνιζόμενης οικονομικής κρίσης στα κατεχόμενα οι συντεχνίες έρχονται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με την τρικομματική «κυβέρνηση». Οι εκπρόσωποι της «κυβέρνησης» ασκούν κριτική στις συντεχνίες την ώρα που αυτές ανεβάζουν τους τόνους.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ), η «Χαλκίν Σεσί» γράφει ότι ο λεγόμενος «υπουργός δημοσίων έργων», Ερχάν Αρικλί, επέκρινε τις συντεχνίες με το πρόσχημα ότι εξυπηρετούν «το στάτους κβο». Μαζί με τις συντεχνίες, ο κ. Αρικλί άσκησε κριτική και στους εκπρόσωπους της τ/κ αντιπολίτευσης υποστηρίζοντας ότι «εάν η λεγόμενη κυβέρνηση πάρει το ρίσκο να πολεμήσει αυτά τα κέντρα εξουσίας και κερδίσει, τότε θα γίνει πραγματική εξουσία».

Advertisement

Οι δηλώσεις του κ. Αρικλί ήρθαν την ώρα που σύμφωνα με την «Ντιγιαλόγκ», η συμφωνία έξι σημείων που υπεγράφη ανάμεσα στην «αρχή ηλεκτρισμού» («ΚΙΒ-ΤΕΚ») και την συντεχνία των εργαζομένων («El-Sen»), η οποία είχε κατέλθει σε στάση εργασίας την περασμένη βδομάδα διακόπτοντας την παροχή ρεύματος στο «προεδρικό μέγαρο», σε «υπουργεία» και «κρατικούς οργανισμούς», δεν είναι «εφαρμόσιμη».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ανεπάρκεια των απαιτούμενων οικονομικών πόρων και η ασυνεννοησία στον άξονα «κυβέρνησης»-συντεχνιών επισκιάζουν την «συμφωνία», γεγονός που σπρώχνει τις τ/κ συντεχνίες προς νέες κινητοποιήσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network