MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στα 76 εκ. το χιόνι στο Τρόοδος… Οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας μέχρι Κυριακή

Advertisement

Sponsored by exness

Ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές ή χιονόνερο στα ορεινά, αλλά σύντομα θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια παράλια και μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά και νότια, αλλά σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και τα βόρεια και λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και τα νότια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά στα υπήνεμα πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Advertisement

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και στους -1 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι το Σάββατο και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 76 εκατοστά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network