MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στα 47 εκ. το χιόνι στο Τρόοδος… Χιονόπτωση και το Σαββατοκύριακο

Advertisement

Sponsored by exness

Στα 47 εκατοστά το ύψος του χιονιού – Χιονόπτωση και το Σαββατοκύριακο – Πέφτει στο μείον 1 ο υδράργυρος απόψε στα ορεινά

Advertisement

Στα 47 εκατοστά ανέρχεται το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται σήμερα και το Σαββατοκύριακο να πέσουν χιόνια.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήµερα στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, η οποία απόψε αναµένεται να υποχωρήσει. Το απόγευµα αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να πέσουν χιόνια, ενώ σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι.

Απόψε, στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στον -1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο Σάββατο αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσουν χιόνια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές ή µεµονωµένες καταιγίδες και στα ψηλότερα ορεινά χιονόπτωση, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network