MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σπαραγμός και οδύνη στις κηδείες μαθητών στα κατεχόμενα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε κλίμα ανείπωτου πόνου κηδεύτηκαν οι νεκροί από το Αντίγιαμαν – Θρήνος και οδύνη, λυγμοί και λιποθυμίες

Σε κλίμα ανείπωτου πόνου, με λυγμούς, λιποθυμίες των συγγενών και στην παρουσία πλήθους κόσμου έγιναν σήμερα στα κατεχόμενα οι κηδείες μαθητών, κηδεμόνων και ενός εκπαιδευτικού από το Αντίγιαμαν της Τουρκίας, καθώς και ενός ζεύγους που σκοτώθηκε από τον σεισμό, ενώ βρισκόταν στο Χατάϊ.

Advertisement

Βαρύτατο το πένθος και ο σπαραγμός κατά τις πρώτες κηδείες πέντε μαθητών, μελών της τ/κ αποστολής βόλεϊ, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, των Χασάν Μπιλγκέν, Μχμέτ Αρίφ Αλτάκ, Αϊκάν Εκίζ, της Νεχίρ Τσιεβίκ και του Οζγκιούρ Ιτσμέ.

Το κλίμα ήταν δύσκολο κι όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, σημειώθηκαν και λιποθυμικά επεισόδια μεταξύ των συγγενών.

Η τελετή έγινε στην παρουσία του «πρωθυπουργού», Ουνάλ Ουστέλ, του Τούρκου «πρέσβη», Μετίν Φεϊζίογλου, του «αναπληρωτή πρωθυπουργού», Φικρί Ατάογλου κι άλλων «βουλευτών», «υπουργών» και αξιωματικών του κατοχικού στρατού.

Τα φέρετρα ήταν σκεπασμένα με τις σημαίες του ψευδοκράτους και της Τουρκίας.

Μετά τη μεσημβρινή προσευχή στον καθεδρικό του Αγίου Νικολάου στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, που έχει μετατραπεί σε τζαμί, κηδευτήκαν και οι Σελίν Καράκαγια, Σερίν Ιπεκτσίογλου, o εκπαιδευτικός – γυμναστής Παμίρ Κονουκλού και ο γιος του Ατακάν Τζελάλ, η Χαγιάλ Γκεντσίογλου και ο Αράς Ακτούγραλι.

Δύσκολες στιγμές και θρήνος στην κηδεία της Μπουλκιγιέ Νταγλί και των θυγατέρων της, Ναζιφέε και Αμπιντέ στον κατεχόμενο Άγιο Σέργιο.

Στη Βατυλή κηδεύτηκε σήμερα ο βοηθός διευθυντής του επαγγελματικού κολεγίου Αμμοχώστου, Ιμπραχίμ Γιακούλα. Συγγενείς, φίλοι, επίσημοι αλλά και πολλοί εκπαιδευτήκαν παρέστησαν στην τελετή.

Σήμερα κηδεύτηκε στην κατεχόμενη Λευκωσία και το ζεύγος Ατάϊ και Φατμά Αρκάν που έχασαν τη ζωή τους κατά τον σεισμό στο Χατάϊ.

Το άλλο ζευγάρι που επίσης έχασε τη ζωή του στο Χατάϊ, ο Ουλάς και η Μπαχάρ Χουσάμ, κηδεύτηκαν το απόγευμα στον κατεχόμενο Λιμνίτη

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal