MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο… Στην Εντατική 20χρονος μοτοσικλετιστής

Advertisement

Sponsored by exness

Τις συνθήκες τραυματισμού 20χρονου οδηγού μοτοσικλέτας σε τροχαία σύγκρουση διερευνά η Αστυνομία – Επιχείρησε να προσπεράσει όχημα στην Πάφο – Στην Εντατική ο νεαρός οδηγός

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 20χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη χθες το μεσημέρι, στην Πάφο, διερευνά η Αστυνομία.

Advertisement

Η τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 2.20 το μεσημέρι της Τρίτης, στη διασταύρωση της λεωφόρου Γρίβα Διγενή με τις οδούς Χρίστου Κκέλη και Λοΐζου Φιλίππου, όπου ο 20χρονος, οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε άντρας ηλικίας 30 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 20χρονος μοτοσικλετιστής, επιχείρησε να προσπεράσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος, την ώρα που ο τελευταίος επιχείρησε με στροφή δεξιά να εισέλθει στην οδό Λοΐζου Φιλίππου, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ο 20χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εγκεφαλική αιμορραγία και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal