MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο! Σε κρίσιμη κατάσταση 46χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Στο ΓΝ Λευκωσίας 46χρονος μετά τραυματισμό του σε ατύχημα στην Πάφο – Στην προσπάθεια να στρίψει δεξιά από φώτα τροχαίας συγκρούστηκε με όχημα εξ αντιθέτου κατεύθυνσης – Μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο της πόλης – Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του διακομίσθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας

Advertisement

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας διακομίσθηκε σε κωματώδη κατάσταση 46χρονος από την Πάφο μετά τον τραυματισμό του σε οδικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη το απόγευμα  της Κυριακής όταν ο 46χρονος, οδηγώντας το όχημά του επί της οδού Τάσου Παπαδόπουλου με διασταύρωση τη Λεωφόρο Δημοκρατίας και Ελευθερίου Βενιζέλου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φθάνοντας στη διασταύρωση επιχείρησε να στρίψει δεξιά με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με όχημα εξ αντιθέτου κατεύθυνσης.

Ακολούθως το όχημα του 46χρονου κτύπησε σε δύο οχήματα τα οποία βρίσκονταν σε αναμονή στα φώτα τροχαίας.  Από τη σύγκρουση ο 46χρονος τραυματίστηκε σοβαρά .

Αρχικά διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κωματώδη κατάσταση .

Οι επιβαίνοντες των άλλων οχημάτων διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για προληπτικούς λόγους και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια της πρόκλησης του δυστυχήματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network