MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο… Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια οδηγός

Advertisement

Sponsored by exness

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 92χρονος μετά από τροχαίο στην Πάφο – Συγκρούστηκε με όχημα που επέβαινε 48χρονος – Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος ο υπερήλικας

Advertisement

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε επί της λεωφόρου Πετριδιών το όχημα του με κατεύθυνση την Πάφο όταν ο 92χρονος από την Πάφο σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από  συνθήκες που διερευνώνται έστριψε δεξιά με στόχο να πάει στην οικία του και συγκρούστηκε με όχημα που οδηγείτο από 48χρονο από την αντίθετη κατεύθυνση. 

Από τη σύγκρουση ο 92χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημα του και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμός του.

Ακολούθως ο 92χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως αυτός φέρει κατάγματα πλευρών, και αριστερού γονάτου, κρατήθηκε για νοσηλεία και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή.

Στο μεταξύ στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε και ο 48χρονος οδηγός του οποίου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απελύθη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network