MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σοβαρό τροχαίο στην Αγία Νάπα… Σε κρίσιμη κατάσταση 23χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Σοβαρό τροχαίο στην Αγία Νάπα – Όχημα συγκρούστηκε με τετράτροχη – Σε κρίσιμη κατάσταση 23χρονος – Τραυματίστηκαν άλλα δύο πρόσωπα – Διερευνά η Αστυνομία

Advertisement

Δύο τουρίστες ηλικίας 23 ετών, τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από οδική τροχαία σύγκρουση που έγινε στις 3 τα ξημερώματα σήμερα, στην οδό Νήσι στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε στην πιο πάνω οδό 24χρονος, με συνοδηγό 24χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με τετράτροχη μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε 23χρονος έχοντας ως συνεπιβάτη επίσης 23χρονο.

Οι δύο 23χρονοι μεταφέρθηκαν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία αφού αμφότεροι έχουν υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας φέρει επίσης κατάγματα αυχένα και λεκάνης και έχει διασωληνωθεί, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και η συνοδηγός του μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια απολύθηκαν.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΕΤΑ Ο ΚΒΙΛΙ

ShootandGoal