MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό! Διασωληνωμένη 32χρονη γυναίκα

Advertisement

Sponsored by exness

Σοβαρό τροχαίο χθες το βράδυ στη Λεμεσό – Αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος παρέσυρε 32χρονη από την Ουκρανία στη περιοχή Μουτταγιάκα

Advertisement

Δύσκολες ώρες για 32χρονη Ουκρανή. Η άτυχη 32χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος στη Περιοχή Προφήτη Ηλία στη Μουτταγιάκα, χθες το βράδυ στις 8 και 40.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 32χρονη στην προσπάθεια της να διασταυρώσει τον δρόμο παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του 34χρονου Ελληνοκύπριου.

Η 32χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα σπονδύλων, κάταγμα αριστερής περόνης, κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πνευμοθώρακα. Ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η κατάσταση της υγείας της 32χρονης θεωρείται κρίσιμη. Όσον αφορά τον 34χρονο μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Ο 34χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network