MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό αλλά μέχρι να φτάσει η Τροχαία η μοτοσικλέτα… εξαφανίστηκε!

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία Αρχείου

«Μυστηριώδες» τροχαίο στην περιοχή του Εναερίου στη Λεμεσό – Μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού χτύπησε προπορευόμενο όχημα και μέχρι να φτάσει η Τροχαία στη σκηνή… έκανε «φτερά» – Άγνωστοι την απομάκρυνανα από τη σκηνή του ατυχήματος – Τραυματισμένος στην εντατική του Νοσοκομείου Λεμεσού ο οδηγός της – Έρευνες από την αστυνομία

Advertisement

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη το μεσημέρι στην περιοχή του Εναερίου στη Λεμεσό, όταν ο 24χρονος οδηγός μοτοσικλέτας που οδηγούσε στη Λεωφόρο Μακαρίου με δυτική κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, χτύπησε στο πίσω μέρος προπορευόμενο αυτοκίνητο ενοικιάσεως, την ώρα που αυτό βρισκόταν σε αναμονή στα φώτα τροχαίας.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε 30χρονη από τη Ρωσία, ενώ στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου βρισκόταν και το 5χρονο παιδάκι της.

Από τη σύγκρουση, η οποία ήταν σφοδρή, ο οδηγός της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κάταγμα δεξιού μηριαίου και λεκάνης και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

Η 30χρονη οδηγός του οχήματος και το παιδάκι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Η Τροχαία πήγε αλλά… μοτοσικλέτα δεν βρήκε!

Για το τροχαίο ενημερώθηκε η Τροχαία μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή, ωστόσο μέχρι να φτάσουν εκεί η μεγάλου κυβισμού και μαύρου χρώματος μοτοσικλέτα είχε κάνει «φτερά»! Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστα πρόσωπα παρέλαβαν την μοτοσικλέτα από τη σκηνή του ατυχήματος και την απομάκρυναν με αποτέλεσμα να μην έχει ακόμα εντοπιστεί.

Η 30χρονη οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη ενώ το άλκοτεστ στον 24χρονο οδηγό της μοτοσικλέτας έδειξε 54mg αντί 22 που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται σε μια προσπάθεια εντοπισμού της μοτοσικλέτας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal