MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα – Στο Νοσοκομείο 30χρονη

Advertisement

Sponsored by exness

30χρονη τραυματίστηκε σε ατύχημα που σημειώθηκε χθες στο δρόμο Κιτίου – Ζυγίου – Ήταν συνεπιβάτιδα σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε 34χρονος – Συγκρούστηκαν πλευρικά με αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση

Advertisement

Γυναίκα 30 χρόνων από τη Λευκωσία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με κατάγματα στο θώρακα, την αριστερή επιγονατίδα και την αριστερή περόνη, ύστερα από τραυματισμό της σε δυστύχημα στο δρόμο Κιτίου – Ζυγίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες αργά το απόγευμα 34χρονος από τη Λευκωσία που οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του με συνεπιβάτιδα 30χρονη επίσης από τη Λευκωσία,  στο παραλιακό δρόμο Κιτίου – Ζυγίου παρά το πάρκο καμήλων, στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά, με κατεύθυνση προς το Κίτι, συγκρούστηκε πλευρικά με αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά.

Από τη σύγκρουση οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας έπεσαν στο έδαφος και τραυματίστηκαν.

Με ασθενοφόρο διακομίσθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο 34χρονος έφερε εκδορές και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκε.

Η 30χρονη έφερε κατάγματα στο θώρακα, την αριστερή επιγονατίδα και την αριστερή περόνη και κρατήθηκε στο Νοσοκομείο για περίθαλψη.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network