MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Νέο σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα – Το τρίτο στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού τις τελευταίες μέρες – Αποπαγιδεύτηκαν τα τρία άτομα από τα δύο αυτοκίνητα – Διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο της πόλης 

Advertisement

Νέο σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 1 και 40 το μεσημέρι στη Λάρνακα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας από τους δύο οδηγούς πέρασε με κόκκινο, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να συγκρουστούν.

Από τη σφοδρή σύγκρουση οι τρεις επιβαίνοντες παγιδεύτηκαν εντός των οχημάτων τους και κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Πρόκειται για έναν 30χρονο από το Ισραήλ, μόνιμο κάτοικο Πύλας, και ένα ζεύγος ηλικιωμένων από τη Μ. Βρετανία, μόνιμοι κάτοικοι Ορόκλινης, ηλικίας 77 και 76 χρόνων.

Η ζωή των τριών ατόμων δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο ωστόσο η κατάστασης της 76χρονης είναι σοβαρότερη και κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ οι άλλοι δύο εξετάστηκαν και έλαβαν εξιτήριο.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τα μέλη της τροχαίας Λάρνακας.

Να σημειωθεί ότι το ατύχημα συνέβη στο ίδιο σημείο όπου στις 14 Φεβρουαρίου έχασε τη ζωή του ο Ανδρέας Παύλου, 18 χρόνων από τη Λάρνακα και στις 12 του μήνα ο Νίκος Φλουρέντζου, 88 χρόνων επίσης από τη Λάρνακα.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network