MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό… Έπεσε από ανυψωτικό μηχάνημα από ύψος 3 μέτρων

Advertisement

Sponsored by exness

Εργατικό ατύχημα το πρωί στη Λεμεσό – Υπάλληλος υπεραγοράς έκανε «βουτιά» 3 μέτρων από ανυψωτικό μηχάνημα – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Advertisement

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 46χρονη υπάλληλος υπεραγοράς μετά από πτώση από ανυψωτικό μηχάνημα.

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν πως το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 09:30 το πρωί σε υπεραγορά της δυτικής Λεμεσού. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η 46χρονη ενώ βρισκόταν πάνω σε ανυψωτικό μηχάνημα στην αποθήκη της υπεραγοράς και επιχειρούσε να μετακινήσει εμπορεύματα, έχασε την ισορροπία της κι έπεσε στο έδαφος από ύψος 3 μέτρων.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε την 46χρονη και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Λεμεσού.  Σύμφωνα με τους ιατρούς φέρει κάταγμα κρανίου και εσωτερική αιμορραγία και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται στην Εντατική. Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.

Στην υπεραγορά έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και Επιθεωρήτες του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας για να εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΚΟΠ

ShootandGoal