MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Σοβαρή υπόθεση, συνεχείς οι εξελίξεις» λέει ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας

Advertisement

Sponsored by exness

«Η αστυνομία διερευνά μια σοβαρή υπόθεση με τα αδικήματα όπως καταγράφονται. Οι εξελίξεις είναι συνεχείς». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, που προέβη σε δηλώσεις σε σχέση με το αιματηρό συμβάν στη Λεμεσό το βράδυ του Σαββάτου, εξερχόμενος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Advertisement

«Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις χθες γύρω στις 10 και 30 μέλη της αστυνομίας και συγκεκριμένα του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, μετέβησαν στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου υπήρχε ένα αυτοκίνητο εντός του οποίου βρίσκονταν τρία πρόσωπα. Κατά την άφιξη του περιπολικού τα πρόσωπα τα οποία φαίνεται να βρίσκονταν μέσα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο το οποίο ήταν όχημα ενοικιάσεως, έριξαν προς το μέρος του περιπολικού αριθμό πυροβολισμών και βεβαίως τα μέλη της αστυνομίας αντάλλαξαν με αποτέλεσμα ένας συνάδελφος ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητο να τραυματιστεί σοβαρά και να βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Λεμεσού με την κατάσταση του να θεωρείται κρίσιμη» είπε ο κύριος Αγγελίδης.

Όσον αφορά τον δεύτερο αστυνομικό, η κατάσταση του εξελίσσεται ομαλά χωρίς να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί, ξεκαθάρισε.

«Όσον αφορά την εξέλιξη των γεγονότων, έχει συλληφθεί μια γυναίκα η οποία παρουσιάστηκε σήμερα στο δικαστήριο και θα παραμείνει υπό κράτηση για οκτώ ημέρες σε σχέση με το γεγονός όσον αφορά την κατοχή του αυτοκινήτου ενοικιάσεως, έχει συλληφθεί ακόμη ένα πρόσωπο το οποίο μεταφέρεται στη Λευκωσία από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και βεβαίως η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λεμεσού προχωρεί έτσι ώστε να διερευνήσει και να εντοπίσει τα οποιαδήποτε άλλα πρόσωπα ενέχονται στη συγκεκριμένη αυτή υπόθεση, έχοντας υπόψη ότι υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία και δεδομένα» εξήγησε.

Κληθείς να σχολιάσει το λόγο παρουσίασης των μελών της αστυνομίας στο σημείο, ο κύριος Αγγελίδης είπε ότι θεωρήθηκαν ύποπτοι. «Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, όμως είναι ένα ζήτημα που θα διερευνήσουν οι ανακριτές διότι είναι ένα ζήτημα που μας ενδιαφέρει άμεσα», κατέληξε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network