MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σοβαρές παραλήψεις πίσω από το θάνατο εργάτη (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Ακατάλληλες συνθήκες εργασίας φαίνεται να προκύπτουν πίσω από το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό – Νεκρός 52χρονος Ελληνοκύπριος εργάτης – Ακαριαίος ο θάνατος του – Μπροστά στα έντρομα μάτια του γιου του η μοιραία πτώση – Δούλευαν μαζί πατέρας και γιος

Advertisement

Ακατάλληλο δάπεδο και απουσία πλευρικής περίφραξης, καταγράφουν οι αρχικές επιτόπιες εξετάσεις που έγιναν από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, στο υποστατικό όπου σημειώθηκε το πρωί το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό.

52χρονος Ελληνοκύπριος εργάτης, ενώ βρισκόταν σε σκαλωσιά εκτελώντας εργασίες βαφής, φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος περίπου 5 μέτρων. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, καθώς ο άτυχος εργάτης πέφτοντας χτύπησε με το κεφάλι σε μεταλλική δοκό που υπήρχε στο σημείο.

«Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι το θύμα εργαζόταν σε ακατάλληλα δάπεδα εργασίας, χωρίς καμία πλευρική προστασία» είπε σε δηλώσεις του ο Κύπρος Κύπρου, Προϊστάμενος Επαρχιακού Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας.

Τραγικό… Μπροστά στα μάτια του γιου του

Τραγικότερη πτυχή… το γεγονός ότι ο άτυχος άντρας έπεσε από ύψος και έχασε τη ζωή του μπροστά στα έντρομα μάτια του γιου του, ο οποίος εργαζόταν μαζί του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, ωστόσο δυστυχώς ήταν αργά για τον άτυχο εργάτη, ο θάνατος του οποίου έντυσε στα μαύρα μία ακόμα οικογένεια.

Αστυνομία και Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας συνεχίζουν τις έρευνες για να διαφανούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε η πτώση του άτυχου 52χρονου.

Έκκληση προς όλους να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, απεύθυνε ο Κύπρος Κύπρου. Δείτε πιο κάτω βίντεο με τις δηλώσεις του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network