MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σοβαρά τα πράγματα, λέει ΥΠΑΝ για έλεγχο ψευδοκράτους σε βιβλία σχολείων Ριζοκαρπάσου

Advertisement

Sponsored by exness

Πρωτοφανής πρόκληση από το ψευδοκράτος – Έκαναν έλεγχο στα βιβλία των σχολείων του Ριζοκαρπάσου – Επιβεβαιώθηκε ότι είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα, λέει η ΥΠΑΝ

Από τον περασμένο Μάιο «μας έχει απαγορευτεί η οποιαδήποτε στήριξη στα σχολεία του Ριζοκαρπάσου», ανέφερε η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου, κληθείσα να σχολιάσει το περιστατικό με τους ελέγχους στα βιβλία των σχολείων του Ριζοκαρπάσου, που πραγματοποίησαν οι κατοχικές «αρχές» τη Δευτέρα.

Advertisement

Απλά επιβεβαιώνουν αυτά που λέγαμε στο Ευρωκοινοβούλιο και εγώ είχα προσκληθεί για να παρουσιάσω αυτή τη πτυχή του δράματος που ζούμε εδώ και 50 χρόνια φέτος, ανέφερε η Υπουργός Παιδείας ερωτηθείσα για τις νέες προκλήσεις του ψευδοκράτους.

«Χθες επιβεβαιώθηκε ότι είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα και από τον περασμένο Μάιο, μας έχει απαγορευθεί η οποιαδήποτε στήριξη στα σχολεία του Ριζοκαρπάσου. Ούτε επισκέψεις, επιθεωρητών επιτρέπονται, ούτε επιμόρφωση εκπαιδευτικών στο σχολείων τους, ούτε επιδιορθώσεις των κτηρίων. Το θέμα το έχει αναλάβει το ΥΠΕΞ, είναι άλλη μία καταγγελία για το καθεστώς» σημείωσε.

Υπενθυμίζεται πως χθες «λειτουργοί» του ψευδοκράτους, συνοδευόμενοι από ψευδοαστυνομικούς μετέβησαν στα σχολεία της περιοχής, όπου φοιτούν παιδιά εγκλωβισμένων, και πέρασαν από ενδελεχή έλεγχο τα βιβλία και τη διδακτέα ύλη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network