MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σοβαρά ερωτήματα από το επεισόδιο με μαχαίρι στο ΓΣΠ. Έρευνες και ενδεχόμενο νέων συλλήψεων (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Έρευνες αλλά και σοβαρά ερωτήματα για το χθεσινό συμβάν στις κερκίδες του ΓΣΠ – Πως κατάφερε πρόσωπο που διαμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας να περάσει εντός του γηπέδου και μάλιστα με δύο μαχαίρια στην κατοχή του; – Υπό 4ήμερη κράτηση ο 34χρονος αλλοδαπός – Δεν αποκλείεται ενδεχόμενο νέων συλλήψεων

Προβληματισμός και σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από το νέο επεισόδιο που έλαβε χώρα χθες βράδυ στις κερκίδες του ΓΣΠ, λίγο μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα, με τις αρχές σε λιγότερο από μία εβδομάδα να βρίσκονται ενώπιον νέου περιστατικού βίας στα κυπριακά γήπεδα.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου προκλήθηκε ένταση στην κερκίδα, όταν ο 34χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη, κρατούσε μαχαίρι 20 εκατοστών και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν συνοδός της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολούθησε παρέμβαση μελών της αστυνομίας, ενώ αυτός αναζητήθηκε και εντοπίστηκε στις τουαλέτες του σταδίου όπου, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην παρουσία του, εντοπίστηκε σε κάλαθο, δεύτερο μαχαίρι.

Ο 34χρονος που συνελήφθη οδηγήθηκε ενώπιο Δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο τεσσάρων ημερών.

Σοβαρά ερωτήματα

Το πως ο 34χρονος που διαμένει παράνομα στην Κύπρο κατάφερε να περάσει εντός του γηπέδου, προφανώς χωρίς κάρτα φιλάθλου, και μάλιστα με δύο μαχαίρια στην κατοχή του παραμένει για την ώρα άγνωστο, είναι υπό διερεύνηση και «πονοκεφαλιάζει» την αστυνομία.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστωθεί ενδεχόμενη εμπλοκή και άλλων προσώπων, ενώ πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέες συλλήψεις.

«Μας απασχολεί πως έχει εισέλθει χωρίς κάρτα φιλάθλου, από ποιο μέρος εισήλθε, γιατί δεν έγινε η σχετική έρευνα από τους επιτηρητές του γηπέδου. Σίγουρα θα πρέπει να γίνεται έλεγχος σε όλους όσοι εισέρχονται στο γήπεδο. Την αρμοδιότητα για έλεγχο των φιλάθλων και της κάρτας φιλάθλου, την φέρει ο υπεύθυνος ασφαλείας του σταδίου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται, θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι αύριο. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερες λεπτομέρειες, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων. Μέλη μας έχουν προχωρήσει σε εξετάσεις εκτός Λευκωσίας για να μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε και άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως να εμπλέκονται στην υπόθεση» είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Δείτε βίντεο από το επεισόδιο:

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network