MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σου αρέσει η τέχνη και ο σχεδιασμός; Αυτά είναι τα προγράμματα σπουδών με όραμα και μέλλον (video-pics)  

Advertisement

Sponsored by exness

Σπούδασε καλλιτεχνικά επαγγέλματα με μέλλον και όραμα – Τα πτυχιακά προγράμματα που σου δίνουν την ευκαιρία να υλοποιήσει τα όνειρά σου στο σχεδιασμό και την τέχνη – Oι υπεύθυνοι τμημάτων εξηγούν και περιγράφουν – Δείτε βίντεο – Όλες οι πληροφορίες  

Είναι απόλυτα εμφανές και κατανοητό για τον καθένα μας ότι, όσο περνάνε τα χρόνια και η εξέλιξη της τεχνολογίας συνεχίζει να χαράζει νέους δρόμους, διαφοροποιώντας σχεδόν τα πάντα γύρω μας, οι ανατροπές σε κάθε τομέα είναι μεγάλες! 

Advertisement

Αδιαμφισβήτητα, μεγάλες είναι και οι ανατροπές στην αγορά εργασίας, με αποτέλεσμα οι επιλογές των νέων– και όχι μόνο- για δουλειά, να διαφοροποιούνται μαζί με την ζήτηση που υπάρχει. 

Σημαντικό στις μέρες μας είναι η επιλογή που θα ακολουθήσει ο καθένας, για οποιοδήποτε τίτλο σπουδών, να του εξασφαλίζει όχι μόνο ένα επάγγελμα με όραμα και μέλλον, αλλά ένα επάγγελμα που συνεχώς θα εξελίσσεται και θα του προσφέρει νέους ορίζοντες και γνώσεις 

Γι’ αυτούς που η τέχνη και ο σχεδιασμός είναι το «κλειδί» των δεξιοτήτων τους, τα επαγγέλματα Μόδας, Γραφιστικής, Διακόσμησης Εσωτερικού Χώρου και Φωτογραφίας, είναι αυτά που αποτελούν το μέλλον για ένα καλύτερο αύριο.  

Πρόκειται για επαγγέλματα που πολλαπλασιάζουν τις μελλοντικές επιλογές της καριέρας αυτών που τα ακολουθούν, με συνεχώς εξελισσόμενους τομείς, στον τομέα που εξειδικεύονται.  

Το Alexander College, φρόντισε τα παρέχει στους φοιτητές του το τετραετές αναγνωρισμένο πτυχιακό πρόγραμμα «BDes» (Bachelor of Design), που αφορά αποκλειστικά και μόνο τους τομείς του Σχεδιασμού και της τέχνης.  

Το εν λόγω πρόγραμμα, πλήρους φοίτησης, σχεδιάστηκε από το ακαδημαϊκό ίδρυμα του Alexander College και δίνει τη δυνατότητα επιλογής, ανάμεσα στους κλάδους Μόδας, Γραφιστικής, Διακόσμησης Εσωτερικού Χώρου και Φωτογραφίας.

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα να εργάζονται σε στούντιο, ομαδικά, έτσι ώστε να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους και να μάθουν τις θεωρίες του Σχεδιασμού, τις μεθόδους και διαδικασίες, μέσω των οποίων θα κληθούν να αναπτύξουν τις ιδέες τους. 

Ακόμη, το πρόγραμμα παρέχει μια βαθιά κατανόηση των κλάδων Σχεδιασμού, παράλληλα με την καθοδήγηση για ανάπτυξη των κριτικών και τεχνικών τους δεξιοτήτων. 

«Let me teach you»… Οι υπεύθυνοι καθηγητές των κλάδων design εξηγούν… 

«Ο φωτογράφος εκτός από τεχνικές γνώσεις χρειάζεται και καλλιτεχνική αντίληψη ούτως ώστε να εκφράζει μέσα από τη φωτογραφία του τα συναισθήματα και τις ιδέες που θέλει να επικοινωνήσει», αναφέρει ο υπεύθυνος του τμήματος Φωτογραφίας στο Alexander College, Andreas Ayre. Παράλληλα εξηγεί και περιγράφει τα όσα διδάσκει και παρέχει στους φοιτητές του.  

«Μαθαίνουμε πώς να σχεδιάζουμε χώρους, έπιπλα, εντειχισμένα έπιπλα, την κάθε λεπτομέρεια κάποιου εσωτερικού χώρου… διδάσκεται το αρχιτεκτονικό σχέδιο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος του τμήματος Διακόσμησης Εσωτερικού Χώρου στο Alexander College, Στέφανος Χριστοδουλίδης.  

Αναφερόμενος στις δυνατότητες που πρέπει να έχει κάποιος που θα ακολουθήσει το επάγγελμα του γραφίστα, ο υπεύθυνος του Τμήματος, Παναγιώτης Βουλγάρης, ανέφερε ότι θα πρέπει «να έχει δυνατά νεύρα και επιμονή πολλή για να αντέχει τους πελάτες» και εξηγεί για το πρόγραμμα σπουδών.  

«Για μένα τα ρούχα είναι σαν το δεύτερο μας δέρμα…. Fashion designer είναι εκείνο που εμείς επιλέγουμε, το τι φοράμε, και πώς θέλουμε να το προβάλουμε στον εξωτερικό ή στον δικό μας εσωτερικό κόσμο», αναφέρει ο υπεύθυνος του τμήματος Μόδας, Παντελής Παντελή.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα σπουδών που παρέχει το Alexander College πατήστε ΕΔΩ. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network