MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σωτήριες διασώσεις σε 2 νέα περιστατικά στη Λεμεσό. Στο Νοσοκομείο άντρας μετά από κτύπημα στο κεφάλι (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Σωτήριες επεμβάσεις ναυαγοσωστών σε δύο νέα περιστατικά στη Λεμεσό – Τρία πρόσωπα κινδύνευσαν να πνιγούν – Στο νοσοκομείο ο ένας λόγω τραύματος στο κεφάλι

Σε δύο νέες διαφορετικές περιπτώσεις ανταποκρίθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι Ναυαγοσώστες στη Λεμεσό, όπως ενημερώνει η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Advertisement

Στην πρώτη περίπτωση ακούστηκε από το ΛΕΜ 0 ο ασύρματος να καλεί βοήθεια και τον ένα από τους δύο Ναυαγοσώστες να μπαίνει στο νερό με την διασωστική σανίδα. Οπως αναφέρεται στην ανάρτηση, άμεσα ανταποκρίθηκε διπλανό σημείο με Jet ski για βοήθεια. Δύο άτομα κινδύνευσαν από βέβαιο πνιγμό ηλικίας 24 και 26 ετών. Πρόκειται για δύο πρόσωπα από την Αίγυπτο.

Ευτυχώς για αυτούς οι Ναυαγοσώστες ενεργήσαν έγκαιρα. Ο ένας εκ των δύο λόγω του ότι είχε κτύπημα στο κεφάλι καλέστηκε ασθενοφόρο και τον παρέλαβε οπου τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Στη δεύτερη περίπτωση στο ΛΕΜ 13 το οποίο βρίσκεται δίπλα από την αποβάθρα του Εναέριου αντιλήφθηκε επεισόδιο σε εξέλιξη. Άμεσα αντέδρασαν και κάλεσαν βοήθεια. Άντρας 24 ετών από την Αφρική στη προσπάθεια του να φτάσει στους κυματοθραύστες είχε χάσει τις δυνάμεις του. Το Jet ski από διπλανό σημείο ευτυχώς έφτασε έγκαιρα όπου και τον μετέφερε στην ακτή.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα 3χρονο κοριτσάκι έπεσε στο νερό κινδύνευσε να πνιγεί στην περιοχή Malindi στη Λεμεσό. Μάλιστα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network