MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Σκοτάδι» γύρω από τη δολοφονία της 36χρονης Μολδαβής στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Στα συρτάρια μέχρι νεοτέρας φαίνεται να παραμένει η υπόθεση του άγριου φονικού που διαπράχθηκε στη Λάρνακα στις 31 Οκτωβρίου με θύμα 36χρονη Μολδαβή η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα της δεμένη πισθάγκωνα…

Advertisement

Σύμφωνα με τα τελευταία νεότερα η υπόθεση καλύπτεται από σκοτάδι, αφού η αστυνομία παρά το γεγονός ότι έχει ενδείξεις για το ποιος κρύβεται πίσω από το στυγερό έγκλημα δεν μπορεί να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα καθώς τα στοιχεία κρίνονται «αδύνατα».

Αποτέλεσμα τα χέρια της αστυνομίας να είναι δεμένα μη μπορώντας να προχωρήσουν σε σύλληψη, και αναζητώντας νέα στοιχεία που θα τη δικαιολογήσουν.

Ως εκ τούτου μπορεί οι αρμόδιοι να αναφέρουν ότι οι «έρευνες συνεχίζονται» ωστόσο οι ανακριτές κρίνουν πλέον το έργο τους ως εξαιρετικά δύσκολο λαμβάνοντας υπόψη το πέρασαν δυο μήνες από τη διάπραξη του φονικού. 

Στο στόχαστρο των αρχών ως ύποπτος, εκτός από τον γυμναστή που της απέστελλε αιχρά μηνύματα πριν το φονικό, γνωστός επιχειρηματίας της Λάρνακας ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στα χέρια της η αστυνομία ήταν ο μόνιμος δεσμός της 36χρονη η οποία όμως διατηρούσε παράλληλες σχέσεις με διάφορους άντρες. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network