MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σκόνη, συννεφιά κι… ίσως και βροχή

Advertisement

Sponsored by exness

Λίγο απ’ όλα, πλην του ήλιου – Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Advertisement

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα και δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στις ορεινές περιοχές. Στην ατμόσφαιρα αιωρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Οι προβλέψεις για αύριο

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα ανατολικά και νότια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά και νότια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal