MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σκληρός ο γυμναστής… Τον «καίνε» τα τεκμήρια αλλά αρνείται το φόνο της Μολδαβής

Advertisement

Sponsored by exness

Αρνείται τη διάπραξη του εγκλήματος ο 34χρονος γυμναστής που τελεί υπό κράτηση για το άγριο φονικό με θύμα 36χρονη Μολδαβή – Τα απειλητικά μηνύματα και οι κάμερες ασφαλείας τον «δείχνουν» ως το βασικότερο ύποπτο – Εντός των επόμενων 24ωρων ενδέχεται να σταλούν τα αποτελέσματα του γενετικού υλικού

Advertisement

Σε στάση αναμονής οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας που διερευνούν το φόνο της 36χρονης Μολδαβής Ντανιέλα Κόρσα που εντοπίστηκε νεκρή, δεμένη πισθάγκωνα στο διαμέρισμα της στις 31 Οκτωβρίου.

Ο 34χρονος γυμναστής που συνελήφθη και τελεί υπό 8ημερη κράτηση συνεχίζει να κρατάει το στόμα του ερμητικά κλειστό, παρά το γεγονός ότι σε βάρος του υπάρχουν στοιχεία που τον «καίνε» και τον συνδέουν με το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 34χρονος από τη Λάρνακα, παραδέχθηκε την αποστολή απειλητικών μηνυμάτων στο θύμα, αρνούμενος όμως κάθε ανάμιξη στην υπόθεση του φόνου.

Ο ύποπτος είχε αποστείλει αισχρό μήνυμα στο θύμα λίγο πριν την διάπραξη του φονικού ενώ οι κάμερες παρακολούθησης της πολυκατοικίας που διαμένει τον αφήνουν εκτεθειμένο, αφού κατά τον επίμαχο χρόνο απουσίαζε από οικία του.

Με βάση τις μαρτυρίες και τα τεκμήρια που έχει στα χέρια της η αστυνομία ο 34χρονος θεωρείται ως ο πρώτος ύποπτος για το άγριο φονικό, ωστόσο καθοριστικά κρίνονται τα αποτελέσματα του γενετικού υλικού που εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του θύματος.

Όπως μας ανέφερε αρμόδια πηγή, ενδέχεται τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων να παραδοθούν στους ανακριτές εντός των επόμενων 24ωρων και τα οποία θα ρίξουν φώς στην υπόθεση. Σε περίπτωση που παραδοθούν πριν το ερχόμενο Σάββατο, οπότε εκπνέει το διάταγμα προσωποκράτησης του υπόπτου, οι ανακριτές θα τα καταθέσουν ως ενισχυτική μαρτυρία στο αίτημα για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.

Επίσης, οι αρχές έχουν στην διάθεση τους διάφορες μαρτυρίες που τον συνδέουν με την αποστολή αισχρών μηνυμάτων, εκ των οποίων οι τρείς πελάτισσες του στο γυμναστήριου που διαθέτει.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος είχε δώσει σε φίλο του τα δυο κινητά τηλέφωνα από τα οποία απέστελλε τα μηνύματα, και του είχε δώσεις σαφείς οδηγίες να μην αναφέρει τίποτα στην αστυνομία. Και μάλιστα τις ίδιες οδηγίες, έλαβε και από τον πατέρα του υπόπτου, ο οποίος έχει κατηγορηθεί γραπτώς για παρεμπόδιση στο ανακριτικό έργο της αστυνομίας.  

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network