MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Σκληραίνει» τη στάση της η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ – Προς κλιμάκωση των μέτρων

Advertisement

Sponsored by exness

Ομόφωνα προς κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ – Ενώπιον της Παγκύπριας Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιείται τη Δευτέρα η εισήγηση – Για τρίτη εβδομάδα σε απεργιακό κλοιό τα δημόσια νοσηλευτήρια 

Advertisement

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ καλεί τα μέλη της όπως τηρούν τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τη Συντεχνία για την επ’ αόριστον απεργία. Κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη των επαρχιακών επιτροπών δεν θα εργάζονται ως Προσωπικό Ασφαλείας αλλά θα απεργούν κανονικά.

Τα  μέλη της συντεχνίας καλούνται να παρευρίσκονται έξω από τα κατά τόπους νοσοκομεία, εκτός αν υπάρχει άλλη πληροφόρηση από τη Συντεχνία.

Επίσης η Συντεχνία ανακοινώνει ότι έχει δημιουργήσει απεργιακό ταμείο αλληλεγγύης για κάλυψη  πιθανών αναγκών των μελών της. Στο ταμείο αυτό μπορούν να συνεισφέρουν συνάδελφοι, οργανωμένα σύνολα και απλοί πολίτες.

Τέλος,  η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ καλεί όλα τα μέλη της «ενωμένοι σαν μια γροθιά, με το ηθικό ψηλά να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας, και να αγνοούν τους εκφοβισμούς και τις απειλές που δέχονται, κάμνοντας καταγγελίες στη Συντεχνία».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network