MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σκηνές απείρου κάλλους μπροστά σε παιδιά! Πως εκτυλίχθηκε το επεισόδιο μεταξύ τριών εκπαιδευτικών σε Δημοτικό της Λεμεσού

Advertisement

Sponsored by exness

Πως εκτυλίχθηκε το συμβάν μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας Δημοτικού στη Λεμεσού μεταξύ εκπαιδευτικών – Η διαφωνία για θέματα του σχολείου εξελίχθηκε σε επίθεση μπροστά στα μάτια μαθητών – Συνελήφθη και κατηγορήθηκε γραπτώς η Βοηθός Διευθύντρια του σχολείου

Η έκφραση σκηνές απείρου κάλλους και μάλιστα μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας, ταιριάζει απόλυτα στη συγκεκριμένη υπόθεση, που βρίσκεται από χθες ενώπιον της Αστυνομίας στη Λεμεσό.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times Βοηθός Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου στη Λεμεσό, φόρεσε χειροπέδες αφού επιτέθηκε και χτύπησε δασκάλα, με το συμβάν να λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια των παιδιών.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Βοηθός Διευθύντρια του σχολείου μπήκε σε αίθουσα διδασκαλίας την ώρα που η Διευθύντρια παρέδιδε μάθημα και εξαπέλυσε εναντίον της φραστική επίθεση για θέματα του σχολείου, κάνοντας ταυτόχρονα και χειρονομίες.

Τη φασαρία άκουσε δασκάλα που παρέδιδε μάθημα σε διπλανή αίθουσα και πήγε να δει τι γίνεται. Στην προσπάθεια της να κατευνάσει τα πνεύματα, δέχτηκε επίθεση από την Βοηθό Διευθύντρια η οποία και την χτύπησε.

Η δασκάλα από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά από την επίθεση.

Προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία σχετικά με το συμβάν, με αποτέλεσμα η Βοηθός Διευθύντρια του Σχολείου να συλληφθεί. Κατηγορήθηκε γραπτώς και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal