MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σήμερα θα μάθει εάν θα παραμείνει υπό κράτηση η οικογένεια με τα ναρκωτικά

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθούν εκ νέου σήμερα η  33χρονη, η 52χρονη μητέρα της και ο  24χρονος αδερφός της που φαίνεται να σχετίζονται με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια στην Μαραθούντα της Επαρχίας Πάφου.

Advertisement

Ο δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου Πανίκος Μιχαηλίδης επιφύλαξε να ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για την κράτηση ή μη των τριών μέχρι τις 18 Ιανουαρίου του 2016 που και οι τρεις παραπέμφθηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Σημειώνεται πως σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο στις 18 Ιανουαρίου του 2016  παραπέμφθηκε και ο 39χρονος από τη Λεμεσό ο οποίος συνελήφθη στις 6 Δεκεμβρίου μαζί με τους υπόλοιπους τρεις για διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια στην Μαραθούντα της Επαρχίας Πάφου.

Μέχρι τότε  ο 39χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση όπως διέταξε σήμερα ο δικαστής του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου Πανίκος Μιχαηλίδης.

Σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης, Λοχία 514 Παναγιώτη Ταμπούρα, που υπηρετεί στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών,  ο ίδιος λαμβάνει μέρος στη διερεύνηση υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής, παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και παράνομης χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’, ήτοι κοκαΐνης, βάρους 786 γραμμαρίων περίπου, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ άγνωστης ημερομηνίας και 6/12/2015 στο χωριό Μαραθούντα της Επαρχίας Πάφου.

Συνήγορος υπεράσπισης του 1ου ύποπτου  είναι ο  Ανδρέας Χαραλάμπους , της 2ης και 3ης ύποπτης ο δικηγόρος Αλέξανδρος Αλεξάνδρου και του 4ου ύποπτου ο δικηγόρος Κώστας Σιαηλής.

Την κατηγορούσα αρχή εκπροσώπησε η δημόσιος κατήγορος Ειρήνη Σάββα .  

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network