MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σήμερα θα δει την ΟΕΛΜΕΚ και από εβδομάδας την ΟΛΤΕΚ η Μιχαηλίδου

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα συνάντηση ΥΠΑΝ – ΟΛΤΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα – Θα είναι συνέχεια της συνάντησης Ιανουάριου

Μετά την ΟΕΛΜΕΚ, την οποία θα δει σήμερα, θα έχει συνάντηση και με την ΟΛΤΕΚ, η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου.

Advertisement

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από εκπαιδευτικές πηγές, η συνάντηση με την ηγεσία της ΟΛΤΕΚ αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα, στις 15 Φεβρουαρίου, στις 12:30.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η συνάντηση είναι σε συνέχεια της συνάντησης που είχαν ΟΛΤΕΚ και Υπουργός Παιδείας, στις 17 Ιανουαρίου.

Σημειώνουν ότι θα συνεχιστεί κατά τη συνάντηση η συζήτηση για την επαρκή στελέχωση της Τεχνικής Εκπαίδευσης σε Επιθεωρητές και άλλο διευθυντικό προσωπικό, για την μείωση μαθητών σε εργαστηριακά μαθήματα, αλλά και εργασιακά θέματα κάποιων ειδικοτήτων της Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ, Παναγιώτης Λυσάνδρου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ στις 26 Ιανουαρίου, είχε αναφέρει πως είναι θέματα που έχουν θίξει στο Υπουργείο, τα γνωρίζουν, απλά η συνάντηση θα είναι για να βρεθούν τρόποι προώθησης των προβλημάτων, «αφού είναι διαπίστωση μας ότι στην πολύ μεγάλη πλειοψηφία των θεμάτων υπάρχει ταύτιση απόψεων και αυτό που απομένει είναι να βρεθούν τρόποι για να προωθηθούν αυτά τα θέματα, σε συνεργασία εννοείτε με το Υπουργείο που είναι και η αρμόδια αρχή».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network