MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σήμερα τελικά στο Δικαστήριο ο 30χρονος χάκερ

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον της δικαιοσύνης σήμερα ο 30χρονος Μολδαβός για την ηλεκτρονική απάτη – Αναβλήθηκε χθες η υπόθεση – Ο δικηγόρος  που επέλεξε ο Μολδαβός ενημέρωσε χθες πως δεν μπορούσε να παραστεί στο Δικαστήριο

Advertisement

Σήμερα έχει οριστεί η υπόθεση του 30χρονου Μολδαβού Αντρέι Τσιγκούλ  για την ηλεκτρονική απάτη εκατομμυρίων δολαρίων μετά τη χθεσινή αναβολή.

Η  υπόθεση ορίστηκε εκ νέου για σήμερα στις 10:00 περίπου το πρωί διότι ο δικηγόρος που επέλεξε ο Μολδαβός να συνεργαστεί μετά την ικανοποίηση του αιτήματος του για  νομική αρωγή ειδοποίησε πως δεν μπορούσε χθες να παρουσιαστεί  στο Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου.

Ο δικαστής του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου όρισε την υπόθεση για σήμερα .

Ακολούθως ο δικηγόρος του 30χρονου Μολδαβού αναμένεται να ζητήσει σήμερα το μαρτυρικό υλικό από την Εισαγγελία και κατόπιν θα οριστεί η υπόθεση για ακρόαση .

Ο 30χρονος κατηγορείται στις ΗΠΑ για ηλεκτρονική απάτη εκατομμυρίων δολαρίων,  ηλεκτρονική μεταφορά μεγάλου χρηματικού ποσού από λογαριασμό εταιρείας σε προσωπικό του λογαριασμό και ζητείται η έκδοση του στην Αμερική για να δικαστεί.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε χθες και πάλι   στις  Κεντρικές φυλακές  για να παρουσιαστεί εκ νέου σήμερα στο Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network