MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σήμερα η ποινή στον οδηγό με τα πόδια. Ζήτησε επιείκεια από το δικαστήριο

Advertisement

Sponsored by exness

Επιβάλλεται σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ποινή στον 43χρονο από τη Λεμεσό

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επιβάλλει σήμερα ποινή σε σχέση με την υπόθεση του 43χρονου από τη Λεμεσό ο οποίος οδηγούσε με τα πόδια στο τιμόνι στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Advertisement

Κατά την προηγουμένη δικάσιμο η δικηγόρος του 43χρονου, Μαρία Μικελλίδου, παρέθεσε σειρά λόγων για μετριασμό της ποινής του πελάτης της καταθέτοντας επίσης όγκο εγγράφων για επιείκεια.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως σπουδάζει δυο παιδιά, ένα στην Κύπρο και ένα στην Ελλάδα και θα απωλέσει την επαγγελματική του άδεια αν τιμωρηθεί με φυλάκιση.  Σημείωσε πως είναι λευκού ποινικού μητρώου.

Επίσης ανάφερε πως ο πελάτης της εξέφρασε της μεταμέλεια του κατά την ανάκριση του από την Αστυνομία και αναγνώρισε το σφάλμα που διέπραξε. Στο δικαστήριο κατατέθηκε και η έκθεση του Γραφείου Ευημερίας.

Υπενθυμίζεται πως ο 43χρονος είχε συνελήφθη για υπόθεση που αφορούσε οδήγηση φορτηγού με τα πόδια, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στην Κοφίνου, αρχές Νοεμβρίου, μεταδίδοντας την πράξη από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων αλλά και προβληματισμό για την οδική συμπεριφορά των Κύπριων οδηγών αφού καθημερινώς γίνονται μάρτυρες σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων αλλά και θανατηφόρων συγκρούσεων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network