MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σήμερα η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων. Όλες οι πληροφορίες για αποφυγή ταλαιπωρίας

Advertisement

Sponsored by exness

Κεντρική Φωτογραφία Αρχείου

Σήμερα οι τελετές ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων οπλιτών 2019 ΕΣΣΟ – Διευθετήσεις από την Τροχαία σε όλες τις πόλεις

Advertisement

Πραγματοποιούνται σήμερα οι τελετές ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων οπλιτών 2019 ΕΣΣΟ και για τη διευκόλυνση του κοινού η Τροχαία έχει προχωρήσει στις ακόλουθες διευθετήσεις για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Για διευκόλυνση του κοινού που θα παρευρεθεί στις τελετές ορκωμοσίας, έχουν ληφθεί από τα Τμήματα Τροχαίας της κάθε επαρχίας επιπρόσθετα μέτρα, ως ακολούθως:

Επαρχία Λεμεσού

Η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί στο Τσίρειο Στάδιο. Λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης που αναμένεται στην περιοχή του Τσιρείου Σταδίου, αυτοκινητόδρομους και κυκλικούς κόμβους κατά την μετάβαση και αποχώρηση γονέων και συγγενών από το γήπεδο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Επίσης, όλοι οι δρόμοι που εφάπτονται του Τσιρείου Σταδίου (Στέλιου Κυριακίδη, Βασιλέως Κωνσταντίνου) θα είναι ανοικτοί για την κυκλοφορία, ενώ θα υπάρχουν μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, τα οποία θα περιπολούν και θα καθοδηγούν το κοινό για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Επαρχία Πάφου

Η τελετή ορκωμοσίας για τους νεοσύλλεκτους οπλίτες θητείας της 2019 ΕΣΣΟ θα πραγματοποιηθεί στο Παφιακό Στάδιο όπου και αναμένεται να παρατηρηθεί αυξημένη τροχαία κίνηση. Ως εκ τούτου, για διευκόλυνση του κοινού και για αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα από το Τμήμα Τροχαίας Πάφου.

Ειδικότερα, προτρέπεται το κοινό μεταξύ των ωρών 5μ.μ. – 8.30 μ.μ., να αποφεύγει να χρησιμοποιεί τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει τους χώρους στάθμευσης του σταδίου και τον ανοικτό χώρο απέναντι από το στάδιο, το γήπεδο του 9ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς και του χώρους της πρώην υπεραγοράς Ορφανίδη επί της Λεωφόρου Αθηνών και τον ανοικτό χώρο παρά το Debenhams.

Επαρχία Λάρνακας (παρατίθεται σχεδιάγραμμα)

Η τελετή ορκωμοσίας για τους νεοσύλλεκτους οπλίτες θητείας της 2019 ΕΣΣΟ θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο ΓΣΖ. Το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα γύρω από το χώρο του σταδίου για την εξυπηρέτηση του κοινού και την ομαλή διακίνηση της τροχαίας κίνησης.

Οι οδηγοί ερχόμενοι από Λευκωσία, προτρέπονται να κατευθυνθούν από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς από την 3η έξοδο προς Λεμεσό/Αεροδρόμιο Λάρνακας και οι προερχόμενοι από επαρχία Αμμοχώστου, προτρέπονται να συνεχίσουν ευθεία πορεία κάτω από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς προς Λεμεσό/Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Οι πιο πάνω, να εξέλθουν του αυτοκινητόδρομου Καλού Χωριού-Αεροδρομίου από την 3η έξοδο (έξοδος κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού). Ακολούθως, από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού να ακολουθήσουν την 1η έξοδο προς Λάρνακα και να συνεχίσουν ευθεία πορεία.

Μετά τα 4α φώτα τροχαίας και από τον κυκλικό κόμβο K-Cineplex, να χρησιμοποιήσουν την 1η έξοδο (αριστερά Λεωφ. Γεώργιου Χριστοδουλίδη) και να συνεχίσουν ευθεία πορεία προς τον κυκλικό κόμβο Γ.Σ.Ζ.

Εκεί, υπάρχουν μεγάλοι ανοικτοί χώροι στάθμευσης ως ακολούθως:
• Από την 1η έξοδο του κόμβου και την 1η πάροδο δεξιά.
• Από την 2η έξοδο (απέναντι) στη γωνία του δρόμου.
• Από την 3η έξοδο (δρόμος προς κυκλικό κόμβο ΚΛΕΙΜΑ) οι μεγάλοι χώροι στάθμευσης μπροστά από το στάδιο Γ.Σ.Ζ.

Πορεία από κέντρο πόλης προς Λευκωσία:

Για αποφυγή ταλαιπωρίας και κυκλοφοριακής συμφόρησης, οι οδηγοί που κατευθύνονται από το κέντρο πόλης προς Λευκωσία, προτρέπονται από τη διασταύρωση των φώτων τροχαίας ¨ΠΥΡΟΣΒΕΤΙΚΗΣ¨ να κατευθυνθούν ευθεία προς Αραδίππου και από την 1η έξοδο του κυκλικού κόμβου ¨ΚΛΕΙΜΑ¨ ευθεία προς τον νέο κυκλικό κόμβο Γ.Σ.Ζ.

Συγκεκριμένα, μέχρι το πέρας της ορκωμοσίας προτρέπονται οι οδηγοί όπως συμμορφώνονται αυστηρά με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών/τροχονόμων και τα σήματα τροχαίας. Επίσης, καλούνται οι συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων να αφιχθούν στους πιο πάνω χώρους όσο γίνεται νωρίτερα και όχι πιο αργά από τις 6μ.μ., προκειμένου να αποφευχθεί συμφόρηση της τροχαίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network