MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σήμερα η MC MEDIA συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες των πυρόπληκτων στην Ελλάδα

Advertisement

Sponsored by exness

Το δράμα που βιώνει ο ελληνικός λαός δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Κύπρος και Ελλάδα ενώνουν δυνάμεις για τους πυρόπληκτους. Αυτούς που έχασαν τα σπίτια τους από τις αδηφάγες φλόγες. Αυτούς που είδαν δικούς τους ανθρώπους να χάνονται και περιουσίες να καταστρέφονται…

Advertisement

Η ανταπόκριση στις εκκλήσεις για βοήθεια  προς την Ελλάδα που βιώνει τον όλεθρο υπήρξε άμεση από πολλούς φορείς και οργανώσεις.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει και η MC DIGITAL MEDIA μέλος του οποίου είναι η Cyprus Times. Σας καλούμε να βοηθήσετε όπως μπορεί ο καθένας.

Σήμερα, από νωρίς το πρωί γίνεται συλλογή τροφίμων στα γραφεία της εταιρείας μας που βρίσκονται επί της οδού Καμελίας 9 στην περιοχή της Εκάλης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από αρμόδιους οργανισμούς η έκκληση για βοήθεια αφορά τη συλλογή ξηράς τροφής και ειδών πρώτης ανάγκης όπως παιδικές πάνες, παιδικές τροφές, και είδη ατομικής υγιεινής.

Ελάτε μαζί μας να ενισχύσουμε τις προσπάθειες για βοήθεια προς τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 25-773535, στη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/cyprustimescom/) και στο email info@cyprustimes.com

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network