MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σήμερα γεννάει και χθες την έπιασαν με ναρκωτικά… Χειροπέδες σε 30χρονη στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Λίγο πριν γεννήσει κατέληξε στο τμήμα για ναρκωτικά – Χειροπέδες σε 30χρονη στην Πάφο – Την «μυρίστηκαν» οι αστυνομικοί και την ακολούθησαν – Στο σημείο που τη «μυρίστηκαν» βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, κοκαΐνης και χάπια έκστασης

Advertisement

Μία ασυνήθιστη περίπτωση κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αργά το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί της ΥΚΑΝ στην Πάφο. Ήταν πριν τις 12 τα μεσάνυκτα όταν γυναίκα θεάθηκε από αστυνομικούς να λαμβάνει κάτι από σημείο από χωράφι κοντά σε δρόμο και μετά να εισέρχεται και πάλι στο όχημά της.

Οι αστυνομικοί την ακολούθησαν και την ανέκοψαν λίγο πιο κάτω ενώ πριν την είδα να πετάει κάτι από το παράθυρο της το οποίο όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια επρόκειτο για σακουλάκι με 8 γραμμάρια κάνναβη.

Η 30χρονη από την Πάφο συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα όπου ανακρίθηκε και παρουσίασε πιστοποιητικό του γιατρού στο οποίο αναφέρεται ότι στις 6 Αυγούστου 2018, δηλαδή σήμερα, είναι η αναμενόμενη ημέρα για να γεννήσει.

Στο μεταξύ μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου είδαν την 30χρονη να λαμβάνει το σακουλάκι με τα ναρκωτικά και εκεί εντόπισαν 22 γραμμάρια κάνναβης, 11 γραμμάρια κοκαΐνης και 7 χάπια έκστασης.

Οι ναρκωτικές ουσίες παραλήφθηκαν και στάλθηκαν στο χημείο για επιστημονικές εξετάσεις. Η νεαρή γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη μέχρι και την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network