MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σήμερα απαντήσεις από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα… εν αναμονή εξελίξεων στην εξαφάνιση-θρίλερ της Λεμεσού

Advertisement

Sponsored by exness

Απαντήσεις εντός της ημέρας από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα – Εν αναμονή εξελίξεων στην υπόθεση της εξαφάνισης θρίλερ – Τα στοιχεία που έβαλαν στο φόντο τα ναρκωτικά και το εμπόριο με τα κατεχόμενα – Ο ρόλος του 40χρονου Ιορδανού

Σήμερα αναμένουν απαντήσεις οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα που θεωρούν ότι θα τους βοηθήσουν να στήσουν το παζλ της εξαφάνισης-θρίλερ του 31χρονου Ahmed Zaidan από τη Συρία, που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 14 Φεβρουαρίου, ενισχύοντας το σενάριο ότι έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Advertisement

Απαντήσεις, που δεν αποκλείεται να φέρουν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση-θρίλερ.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, οι ανακριτές λαμβάνουν απαντήσεις τόσο από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 31χρονο που θεωρείται ότι έπεσε θύμα απαγωγής με σκοπό τον φόνο, όσο και του 40χρονου Ιορδανού που τελεί υπό κράτηση ως ύποπτος για την υπόθεση που έχει θέσει σε συναγερμό την Αστυνομία.

Πληροφορίες που μετέδωσε από χθες η Cyprus Times αναφέρουν ότι ο 40χρονος Ιορδανός φαίνεται να έπαιξε τον ρόλο του «δολώματος» στην όλη υπόθεση. Στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές φαίνεται ότι τους κάνουν να θεωρούν ότι ο 40χρονος επειδή γνώριζε τον 31χρονο Zaidan ήταν ο τέλειος άνθρωπος για να κανονίσει συνάντηση-παγίδα μαζί του. Άλλωστε όπως ανέφερε και ο ίδιος ο 40χρονος ανακρινόμενος, με τον 31χρονο γνωρίζονταν και συζητούσαν μάλιστα και για δουλειές. Επιμένει ωστόσο ότι «δεν είχε κανέναν λόγο να του κάνει κακό».

Χθες, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού πέρασαν την πύλη των Κεντρικών Φυλακών προκειμένου να λάβουν καταθέσεις από πρόσωπα που φαίνεται να γνωρίζουν αρκετά και σημαντικά σε σχέση με την υπόθεση, η οποία έχει θέσει σε κατάσταση συναγερμού τις αστυνομικές αρχές. Παράλληλα βρέθηκαν και στην Μενόγεια όπου κρατείται ο Τούρκος υπήκοος που είχε συλληφθεί μαζί με τον 31χρονο κατά την επιχείρηση στο ξενοδοχείο της Λεμεσού για κατοχή οπλισμό.

Ο Τούρκος κρατούμενος φαίνεται να είπε στους ανακριτές ότι τη μέρα της εξαφάνισης μίλησε με τον 31χρονο στο τηλέφωνο. Εκείνος του είπε ότι είχε κάποιες δουλειές και ότι θα μιλούσαν αργότερα. Ωστόσο από εκείνη τη στιγμή δεν κατάφερε να τον εντοπίσει και όσες φορές επικοινώνησε μαζί του το τηλέφωνο του χτυπούσε κλειστό.

Στο φόντο ναρκωτικά και εμπόριο με κατεχόμενα

Όπως δημοσίευσε από χθες η Cyprus Times, οι πληροφορίες που εξασφαλίζονται δίνουν συγκεκριμένη κατεύθυνση στους ανακριτές της υπόθεσης που στρέφουν τις έρευνες τους -σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία- σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε διερευνούν το ενδεχόμενο η υπόθεση να συνδέεται με εμπόριο ναρκωτικών και συγκεκριμένα crystal από τα κατεχόμενα προς το έδαφος της Δημοκρατίας.

Ξεκαθαρίζει το σκηνικό με το αυτοκίνητο του υπόδικου στην υπόθεση Ροδοθέου

Όπως αναφέρθηκε από χθες, φαίνεται ότι ξεκαθάρισε και το θέμα που απασχολούσε τους ανακριτές σε σχέση με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 31χρονος και το οποίο εντοπίστηκε το βράδυ που καταγγέλθηκε η εξαφάνιση του, δηλαδή την Πέμπτη, στην περιοχή του Fysko στη Λεμεσό. Όπως φαίνεται να προκύπτει μέχρι στιγμής, ο 31χρονος είχε αγοράσει το αυτοκίνητο από τον Παλαιστίνιο που είναι υπόδικος για την υπόθεση απόπειρας φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου, ωστόσο δεν πρόλαβε να γίνει η μεταβίβαση.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν με εντατικό ρυθμό τόσο τη λήψη καταθέσεων προκειμένου να ξεκαθαρίσουν πέραν πάσης αμφιβολίας το κίνητρο πίσω από την εγκληματική ενέργεια, όσο και τις έρευνες για εντοπισμό του 31χρονου, αφήνοντας από την πρώτη στιγμή ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network