MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Σήκωσαν» εγκαταλελειμμένο όχημα στη Γερμασόγεια και… βρέθηκαν στα ίχνη διαρρηκτών

Advertisement

Sponsored by exness

*Φωτογραφία αρχείου

Τεκμήρια από διαρρήξεις σε εγκαταλελειμμένο όχημα στη Γερμασόγεια – Το «σήκωσαν» όχημα και τελικά… έβγαλαν «λαβράκι» – Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο – Καταζητούνται άλλοι δύο

Advertisement

Ένας Γεωργιανός συνελήφθη και καταζητούνται ένας ομοεθνής του και ένας Λιθουανός, μετά τον εντοπισμό τεκμηρίων από διαρρήξεις στη Λεμεσό, σε εμπορικού τύπου όχημα που ήταν εγκαταλελειμμένο στο δημοτικό χώρο στάθμευσης της Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 7 Ιουλίου, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Γερμασόγειας παρέλαβε εγκαταλελειμμένο όχημα από το δημοτικό χώρο στάθμευσης του χωριού και αφού δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί ο Λιθουανός ιδιοκτήτης του, ερευνήθηκε και εντός του εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ένα κυνηγετικό όπλο, άδεια κουτιά κοσμημάτων, εξοπλισμός κατάδυσης και ψαρέματος κ.ά.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε πως το κυνηγετικό όπλο και τα άδεια κουτιά κοσμημάτων σχετίζονται με τη διάρρηξη οικίας στον Άγιο Τύχωνα, που σημειώθηκε την 1η Απριλίου 2017, από όπου οι δράστες απέσπασαν δυο κυνηγετικά όπλα, χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή, συνολικής αξίας 35,800 ευρώ.

Χθες η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 28χρονου Γεωργιανού, ο οποίος ζήτησε να παραλάβει το όχημα, υποστηρίζοντας πως ενεργούσε εκ μέρους άλλου ομοεθνή του, τα στοιχεία του οποίου δεν είναι γνωστά. Την ίδια ώρα η αστυνομία καταζητεί το Λιθουανό, στο όνομα του οποίου είναι εγγεγραμμένο το όχημα καθώς και έναν άλλο Γεωργιανό, ο οποίος φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network