MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Σφραγισμένο» στόμα ο Μασιάς… Ανακρίθηκε αλλά δεν μίλησε!

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν αλλάζει στάση ο Μασιάς – Κράτησε κλειστό το στόμα του μπροστά στους ανακριτές – Προχωρούν με τις έρευνες – Λαμβάνουν καταθέσεις και πάνε για αίτημα ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών – Και υπολογίζουν σε καταχώρηση την Πέμπτη

Η προσπάθεια των ανακριτών του ΤΑΕ Αρχηγείου να αποσπάσουν πληροφορίες από τον Δημήτρη Μασιά σε σχέση με την εναντίον του υπό διερεύνηση υπόθεση χειραγώγησης του αγώνα Οθέλλου Αθηαίνου-Αγίας Νάπας, έπεσε στο κενό.

Advertisement

Ο Πρόεδρος της ομάδας της Αγίας Νάπας που μεταφέρθηκε το πρωί από τα κρατητήρια της Λεμεσού στη Λευκωσία, όπου και ανακρίθηκε δεν άλλαξε τη στάση που τηρεί από τη στιγμή της σύλληψης του. Κράτησε το στόμα του «σφραγισμένο» μπροστά στους ανακριτές, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα επιχειρήσουν να τον δουν ξανά, πριν τον οδηγήσουν εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου την Πέμπτη. Μέχρι τότε, υπολογίζουν ότι οι έρευνες θα έχουν ολοκληρωθεί προκειμένου να καταχωρηθεί η υπόθεση ενώπιον της δικαιοσύνης.

Στο μεταξύ, οι ανακριτές συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις σε Αθηαίνου και Αγία Νάπα, ενώ την Τρίτη προχωρούν με την κατάθεση του αιτήματος για άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των δύο υπόπτων.

Πληροφορίες που μετέδωσε χθες η Cyprus Times, αναφέρουν ότι από τη μελέτη των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, η λίστα με τα ονόματα από τα οποία θα ληφθούν καταθέσεις μακραίνει. Αύριο θα έχουν ενώπιον τους και τα υπόλοιπα δεδομένα από όλους τους παρόχους τηλεφωνίας.

Πληροφορίες και για άλλους αγώνες…

Όσον αφορά τις πληροφορίες που φτάνουν συνεχώς ενώπιον των αρχών και αφορούν και άλλους ποδοσφαιρικούς αγώνες, αυτές συνεχίζουν να αξιολογούνται. Όπως αναφέρθηκε και στη σύσκεψη του Σαββάτου οι ανακριτές επικεντρώνονται στην υπόθεση Μασιά-Κωνσταντίνου, ωστόσο αξιολογούν τα πάντα.

Αξιόπιστες θεωρούνται οι πληροφορίες που φτάνουν για το Αγία Νάπα-Πάφος που επίσης διαιτήτευσε ο Κωνσταντίνου, ενώ όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ανώνυμες πληροφορίες λήφθηκαν και για φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, τόσο της Αγίας Νάπας όσο και άλλων ομάδων.

Κάποιες από αυτές τις πληροφορίες που λήφθηκαν ανώνυμα, συγκλίνουν για συγκεκριμένα φιλικά παιχνίδια και πρόκειται να αξιολογηθούν ώστε να διαφανεί κατά πόσον προκύπτει αξιόπιστη μαρτυρία που να οδηγεί σε νέες συλλήψεις, όπως αναφέρουν πληροφορίες της Cyprus Times.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network